Webcamgirls over webcamwerk ervaringen

Veel vrouwen en stelletjes werken parttime in de webcamseks branche. Misschien ben jij ook van plan om te gaan werken als webcamgirl en wil je graag lezen over hoe andere deze vorm van thuiswerk ervaren.

In dit artikel kun je lezen over de ervaringen van webcamgirls en webcam-stellen – zij geven je tips, de ‘ins-and-outs’ van het werk en vertellen je de voordelen van het werken als webcamgirl. Dit zijn enkele ervaringen van meiden/dames in webcam sex branche. Door deze ervaringen door te nemen kan je zelf veel leren over hoe het is om te werken als webcamgirl. Wat zijn de voor- en nadelen van het werken als webcamgirl?

Jos en Loes (25 en 23, uit Amsterdam)

ervaring van webcamkoppels werkWij webcammen al sinds 2013 samen op de site van Islive en Xmodels. Ik was in eerste instantie alleen als model begonnen (Loes), maar mijn partner deed vaak ook mee – al snel zijn wij begonnen als webcamstel. Toe ik alleen achter de webcam werkte verdiende ik best goed. Alleen het begin, toen ik net startte als webcamgirl, was het even wennen en wat ervaringen op doen. Helemaal in het begin ware de inkomsten nog niet zo goed – maar ik merkte dat na wat tijd en energie er in te stoppen dat de inkomsten snel verbeterde. Nu dat we samen als stel werken achter de webcam, zijn de inkomsten nog beter! De mannen op de site willen kennelijk graag chatten en webcammen met stellen en betalen daar graag voor! De keuze om te gaan werken als stel heeft ons dus financieel goed gedaan, maar ook onze relatie is er sterker van geworden. Wij genieten samen van seks en genieten er van als mensen meekijken – daar kicken wij op!

Wij raden het webcammen zeker aan – als jullie als stel graag dit werk willen gaan doen, dan zou ik er gewoon voor gaan! In het begin is het even spannend en je weg zoeken, maar het werk is makkelijk en je pikt het zo op. Je hebt geen speciale kennis of ervaring te hebben om te werken als webcamstel. Het webcamplatform werk ook heel intuïtief en er is altijd wel een helpdesk die je verder kan helpen als je met een vraag zit. Webcam werk heeft voor ons veel voordelen: samen werken, samen genieten, geld verdienen, vanuit huis werken en lekker ons eigen baas zijn. Dat zijn voor ons de grote voordelen van webcam werk.

Mocht je willen aanmelden is dat geheel gratis en zonder verplichtingen – je moet niets achter de cam en je kunt ook gewoon stoppen als het werk niet bij je past. Niets te verliezen dus.

Groetjes, Jos en Loes

Linda-X (32, uit Utrecht)

ervaringen van werkende camgirlsIk werk sinds kort als webcamgirl en geniet volop van mijn bijbaantje! Hiervoor werkte is achter de kassa bij de buurtsuper – daar was niets aan en ik verdiende slecht! Het werken als webcamgirl geeft mij wat extra financiële ruimte elke maand en dat was nou precies wat ik nodig had. Het geld gebruik ik om wat schulden sneller af te lossen dan ben ik daar binnenkort helemaal van af. Naast het extra geld elke maand is het feit dat je dit gewoon thuis kunt doen ook erg fijn. Ik werk op mijn kamer die ik huur en hoef dus niet ergens heen te reizen om geld te verdienen. Echt heerlijk. Ik zet de computer aan, log in op het chatplatform en ik ben klaar om te verdienen. Op de website zijn er altijd wel genoeg klanten (vooral s’avonds) en ik heb altijd wel een stuk of 10 chats per avond. Elke chat is weer anders en de duur varieert ook van klant tot klant. Ik probeer er altijd sexy uit te zien als ik ga cammen, meestal trek ik een strakke jurk aan of een spannend setje. Daar vallen de mannen wel op. Achter de cam probeer ik de klanten echt te vermaken met een lekker geil showtje, zodat ze lang blijven en ook nog bij mij terugkomen voor meer!

Webcam thuiswerk kan ik iedere meid aanraden! Je werkt lekker thuis, het is makkelijk werk en verdient supergoed!

xxx Linda

Hetelaura (47, uit Amersfoort)

oudere vrouw werkt als webcamgirlEen jaar geleden ben ik gestart met webcam model werk en tot nu toe heb ik alleen maar goede ervaringen – zeker als het om het werk gaat, maar ook de verdiensten zijn fijn! Als webcam model heb je geen verplichtingen en zit je niet aan een contract vast – je werkt zelfstandig. Ook stoppen met webcammen kan atlijd. Ik heb nooit overwogen om te stoppen, maar ik heb het niet alleen maar makkelijk gehad. In het begin was het even wat werk om regelmatig online te zijn zodat ik een vaste klantenkring kon opbouwen – dat is even wat werk maar je hebt er wel wat aan! Ik heb diverse bijbaantjes gehad en bij elke nieuwe baan was het in het begin gewoon even wennen en leren hoe alles in zijn werk gaat. Ik verdiende gemiddeld 20 euro per uur toen ik net startte als model. Na een paar maanden kroop dat bedrag omhoog en ik zit nu zo rond de 30 euro per uur, vaak meer. Het hangt allemaal af van hoe vaak ik inlog en ga chatten met de bezoekers. Nog een groot voordeel van webcam model werk is het feit dat er geen limiet is op wat je kunt verdienen. Elke minuut, elk uurtje werken betekend geld verdienen. Zo heb ik zelf als model mijn inkomen in de hand.

Dat webcammen werk niet alleen maar makkelijk geld is verdienen merk ik soms ook als er een lastige klant inbelt om te webcammen met mij. Niet alle mannen zijn leuk om mee te chatten, sommige zijn ronduit niet uit te staan en vragen allemaal rare dingen of zijn gewoon respectloos. Gelukkig kan ik zelf kiezen om de chat te beëindigen of er mee door gaan maar dan op mijn manier. Je leert vrij snel hoe je met dit soort bezoekers om moet gaan.

Groetjes en succes met cammen, Hetelaura

Jennystudent (27, uit Rotterdam)

anoniem werken als webcamgirl ervaringenIk werk al 4 maanden als webcamgirl en het is helemaal top! Naast mijn werk studeer ik ook nog en webcammen maakt het mogelijk om in de avonduren wat geld te verdienen en overdag kan ik focussen op mijn studie Logopedie. Het fijne van webcamgirl werk is dat je in korte tijd goed kan verdienen en het is makkelijk te combineren met andere activiteiten. Elke maand heb ik nu genoeg geld om mijn studiebeurs aan te vullen en wat ruimer te leven – zelfs vakanties zijn nu een optie!

Voor dat ik mij heb aangemeld als model ben ik eerst gaan induiken in de vele informatie die beschikbaar is over het werken als camgirl. Door te lezen over het werk ben ik er ook achter gekomen dat je anoniem kunt werken – dit doe ik meestal door een pruik op te doen en een brilletje. Ik voel mij er gewoon fijner bij en ik kan zo een typetje spelen als ik aan het cammen ben. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand je herkent!

Mijn ervaring als webcamgirl is altijd positief geweest. Soms heb ik wel eens een eikel op de chat maar die blok ik gewoon via het chatplatform – heb ik er zo geen last meer van. Als webcamgirl ben je niet verplicht om met elke klanten gaan webcammen – je kiest zelf met wie je gaat  chatten en wie je liever niet toe laat. De betalingen lopen altijd goed, op tijd en ik krijg mijn verdiensten 3x per maand discreet bijgestort op mijn rekening. Nog nooit een probleem gehad met een uitbetalingen en ik kan via mijn dashboard zien hoe veel ik precies heb verdient. Alles is erg transparant en het werken als camgirl is betrouwbaar thuiswerk. Voor studenten is webcam thuiswerk een uitkomst – ik zou zeggen: ga je meteen aanmelden, ga online verdienen!

Groetjes, Jenny

ervaringen van webcammodellen onlineOp zoek naar meer informatie over webcamgirl werk? Bekijk deze pagina’s eens…

 

Trefwoorden: Webcamgirl ervaringen, webcam chat platform, ervaringen van meiden/dames in webcam sex branche, Bijverdienen met webcam werk vanuit huis, Ervaring webcamsites, webcam werk ervaringen, webcammodel ervaringen, webcamgirl ervaringen, ervaring als camgirl, wat is webcamgirl werk, waar webcamgirl worden, Ervaring als Webcam Model, verdienen als webcam model, ervaring mee als webcam model, thuiswerk ervaringen, ervaringen bij Islive, keus van camgirls, ervaring met Chatten, Webcamgirl ervaringen, ervaring met webcamwerk, aanmaken van een account als webcamgirl, diary of a Camgirl, erotisch werk ervaringen delen, ervaring met webcammen, Geheimen van een webcamgirl, werken als webcamgirl