werken-als-webcamgirl-bij-xmodels-cams

Wanneer je als webcamgirl gaat werken bij het (Belgisch) webcambedrijf Xmodels kan je erop rekenen dat je elke maand een goede verdiensten kunt maken. Bij Xmodels kunnen alle soorten (en maten) modellen aan de slag. Dames, heren en stellen vanaf 18 jaar kunnen daar gratis en anoniem aanmelden als webcammodel. Doordat Xmodels diverse type camgirls en camboys aanneemt is de webcamsite ook heel divers met veel verschillende webcammers. De diversiteit zorgt voor veel bezoekers aan de site.

De website van Xmodels is beschikbaar in 15 talen. Het webcam platform trekt hierdoor meer bezoekers en bellers aan dan de algemene camplatformen. Als model kan je hier dus mooi van profiteren en het is erg handig als je meerdere talen kunt spreken, maar niet noodzakelijk.

Xmodels heeft een zeer professionele website van hoge kwaliteit. Dit zorgt er voor dat Xmodels klanten en bezoekers langer blijven chatten en cammen op het platform. De webcammodellen op Xmodels werken hier dus met veel plezier, omdat alles goed geregeld is en ze veel bezoekers aan hun chatbox krijgen.

De laatste twee jaar heeft Xmodels een groot promotie netwerk opgebouwd op het internet. Daarnaast werkt zij met veel succesvolle partners in de webcamsex branche (zoals Xcams.com en Webcamsex.nl).

Schrijf je in bij Xmodels het nummer 1 webcam platform in Europa
Schrijf je in bij Xmodels het nummer 1 webcam platform in Europa

Wie kan werken als webcam girl?

Veel dames vragen “Kan ik ook aan de slag als webcam girl?” – het antwoord is Ja, natuurlijk!

Iedereen ouder dan 18 jaar kan aan het werk als webcamgirl. Om een webcamgirl te worden heb je enkel een PC/laptop nodig, een goede internetverbinding, één of meerdere (HD) webcams en een bankrekening waar je cam verdiensten op gestort kunnen worden. Verder heb je geen ervaring nodig – het is makkelijk thuiswerk dat iedereen met gemak thuis kunt doen.

Voor dames, heren en koppel is het mogelijk om een goedbetaalde camgirl te worden. Het maakt niet uit hoe oud je bent (er zijn dames van 50+ die op Xmodels werken), of je een man of vrouw bent en hoe je eruit ziet. Xmodels heeft veel bezoekers en er zijn altijd klanten op zoek naar een hete chat met een vrouw/man zoals jij!

Voordelen van werken bij Xmodels

  • Ondersteuning van 15 talen zorgt voor veel bezoekers.
  • Betalingen worden twee keer per maand gedaan.
  • Extra percentage verdienen als je veel bezoekers hebt.
  • Betaling in Euro per bank of prepaid creditcard.
  • Het tarief voor privé sessies kun je zelf bepalen.

Wat verdien je als webcam girl bij Xmodels?

De verdiensten bij Xmodels zijn erg goed, maar hangen af van de totaal minuten per maand die je maakt en het land waar de bezoekers vandaan bellen. Wanneer je als Nederlands model of Belgisch model werkt bij Xmodels verdien je 0,20 per minuut (per bezoeker). Bij Xmodels kan zijn er diverse verdienopties en extra’s die je kunt verdienen, zoals VIP privé chatten en webcammen. Hiermee kan je als webcamgirl 1.20 euro per minuut (per bezoeker) mee verdienen. Als je erg actief bent op de chat en meer dan 7500 minuten p/m maakt worden de verdiensten verhoogd!

De verdiensten die je maak als Xmodels webcamgirl worden op discrete wijze overgeschreven op je bankrekening. De verdiensten worden 2 keer p/m naar je overgemaakt. Betalingen worden gedaan op de 10e van de maand en op de 20ste van de maand. Alle gemaakte belminuten worden dan omgerekend naar verdiensten en overgemaakt op jouw rekening. Je kunt dit allemaal zelf bijhouden op je account pagina van Xmodels.

Webcamgirl worden op Xmodels
Webcamgirl worden op Xmodels

Hoe gaat het aanmelden bij Xmodels in zijn werk?

Er zijn geen inschrijfkosten (of andere verborgen kosten) verbonden aan het registreren als webcamgirl/webcamkoppel. Registreren als model kan vanaf 18 jaar en is geheel prive en discreet. Jou persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met andere. Het webcamplatform van Xmodels is ook geheel gratis en alle technische aspecten van de website wordt beheert door een team van IT professionals. Je hoeft bij Xmodels dus alleen maar in te loggen in je account om geld te verdienen. Je kunt je hier aanmelden.

Wat zijn de voordelen van camgirl werk op Xmodels?

Webcamgirl worden bij Xmodels heeft veel voordelen waarvan de hoge verdiensten er een van is. Vergeleken met andere webcamsex model sites verdien je meer bij Xmodels. Xmodels heeft de nieuwste webcam tools om meer klanten te trekken naar de website – dat betekend meer verdiensten voor de webcamgirls die daar werken. Verder bestaat Xmodels al jaren, is erg betrouwbaar en professioneel. Als model ben je hier verzekerd van langere termijn verdiensten. Uitbetalingen zijn altijd op tijd en men gat discreet om met jou gegevens. Anoniem webcammen kan ook op de site van Xmodels. Inschrijven als webcam girl is ook volledig gratis en komt zonder enige verplichtingen. Als model bepaal je zelf je werktijden en mocht webcammen niets voor jou zijn kan je er altijd mee stoppen.

Webcamgirl worden bij Xmodels heeft dus veel voordelen en verdiend ook nog eens erg goed. Lijkt het je wat en wil je camgirl worden? Schrijf je hier direct in op de site van Xmodels.

Mocht je direct willen werken als webcamgirl op Xmodels kan je je hier aanmelden.

Aanmelden als model bij Xmodels
Aanmelden als model bij Xmodels

Trefwoorden: Camgirl worden bij Xmodels, xmodels werk, webcamgirl worden, verdien als camgirl, webcamgirl thuiswerk, camgirl worden bij Xmodels, x models, webcam 18, one2one webcam, verdiensten op xmodels, webcam 18 camgirl, x models, verdien met one2one webcam, webcamgirl verdiensten, betrouwbaar webcam bedrijf, groot camsite, islive webcams, islive club, thuisverdienen op Xmodels