webcamgirls-niet-snel-rijk-worden

Veel dames en koppels zijn op zoek naar makkelijke manieren om snel rijk te worden en in zo kort mogelijke tijd. Snel rijk worden bestaat niet. Webcamgirl werk is precies hetzelfde – je gaat niet op je eerste dag duizenden euro’s verdienen. Sorry als wij je uit de droom helpen/schoppen, maar dit is de werkelijkheid en op deze site houden wij het graag eerlijk en open wat betreft de ins-en-outs van webcamgirl werk!

Met online werk als webcamgirl kan je wel goed geld verdienen – je kan er zelfs veel geld mee verdienen maar het gaat niet vanzelf en het is niet zo even makkelijk gedaan. Zoals iedere baan en elk soort werk, moet je er wel wat voor doen! Snel rijk worden doe je niet als webcamgirlAls webcamgirl bouw je door veel online te webcammen en chatten ervaring op en leer je veel.

Er zijn veel webcam modellen die er, na een tijdje in de business actief te zijn, erg goed mee verdienen. Veel van deze meiden en koppels verdienen er zo goed mee dat ze konden stoppen met hun huidige werk en fulltime webcamgirl werk zijn gaan doen. Als webcamgirl is het handig om in het begin kleine doelen te stellen voor je inkomsten en andere dingen die je wilt bereiken. Kleine doelen haal je makkelijk en geeft je het gevoel dat je op het juiste pad bent. Het is in het begin veel leren en veel ervaring opdoen. Als je veel online chat met verschillende vaste klanten en bezoekers krijg je veel ervaring. Dit gaat je zeker helpen om in de toekomst steeds meer inkomen te maken met webcamgirl werk!

Kijk hoe andere webcamgirls het doen

Je kunt veel leren door te kijken hoe andere webcamgirls het online werk aanpakken. Hoe hebben zij hun modellen profielpagina opgezet? Welke informatie hebben zij op hun pagina en wat voor foto’s gebruiken zijn om hun chatbox te promoten? Er zijn een aantal ’top modellen’ op de site van ClubIslive die als webcamgirl duizenden euro’s per maand verdienen, mede door het verdienen van extra webcamgirl bonussen, tips en overige verdiensten. Deze top modellen zijn hier niet toevallig gekomen en ook niet binnen een paar dagen. Zij hebben hier waarschijnlijk hard aan moeten werken om het zo ver te schoppen. Als je net gaat beginnen als model kan je dus het beste ‘afkijken’ bij hoe andere webcamgirls het doen en daar van te leren.

Rijk worden als webcamgirl kan, maar het duurt even

Je kunt misschien niet snel rijk worden als webcamgirl maar rijk kun je wel worden. Het top model op Islive verdient 8000 euro per maand!
De illusie veel webcamgirls hebben is dat ze de eerste maand dit soort bedragen gaan verdienen. Niets is minder waard. In de eerste paar maanden werken als webcamgirl zul je misschien niet zo veel gaan verdienen. Je moet de eerste paar maanden zien als ervaring op doen en je eigen voorbereiden voor het werk. Na een tijdje actief te zijn als webcamgirl op de chat trek je de aandacht van veel klanten en ga je wellicht een kleine vaste groep klanten opbouwen. Het hebben van vaste klanten is de manier om echt goed te verdienen als webcamgirl. Geef je klanten een supergeile webcamshow en kan je lekker met ze chatten, dan komen ze zeker bij jou terug!

Wees reëel als je net begint en gebruik de eerste paar maanden om alles goed op te zetten. Je profiel is de belangrijkste pagina – de plek waar (potentiële) klanten de eerst indruk krijgen. Besteed tijd aan je profiel – zet er foto’s, filmpje en een leuke omschrijving neer om veel klanten te trekken.