Het werk

Het werken als webcamgirl

Webcamgirl werk is spannend, goed betaald thuiswerk in de erotiek. Het werk is vooral geschikt voor leuke, vlotte ‘chatgraage’  dames en stelletjes. Eigenlijk iedereen vanaf 18 jaar kan webcamgirl worden. Webcamgirl thuiswerk doe je via een webcam-platform, zoals die van Club IsLive. Daar kan je inloggen om te starten met een webcam chat met bezoekers op de webcamsex sites van IsLive Webcams.

Waar log ik in om mijn webcamgirl werk te starten?

Na het inschrijven als model kan je op het chat platform van het webcambedrijf (Islive, Xmodels, Chaturbate of LiveJasmin) inloggen om bij jou profielpagina en account te komen. Alle gegevens hiervoor ontvang je na het aanmelden via de email. Op jouw profiel pagina kan je wat schrijven over jezelf, je kan er een aantal geile foto’s en filmpjes plaatsten en nog veel meer. Je profiel pagina krijgen klanten op de website te zien, dus is het belangrijk om hier wat tijd aan te besteden – het is gratis reclame voor jou! Met een goed opgezette webcam model profiel kan je rekenen op veel bezoekers!

Webcamgirl werk is geheel vrijblijvend

Als webcamgirl kan je op een geheel vrijblijvende en makkelijke manier vanuit huis geld verdienen. Als webcammodel ben je eigen baas – jij bepaalt de inhoud van je webcam show en wat je zoal doet voor de webcam. Niets is verplicht en je ziet niet vast aan een arbeidscontract! Je werkt zelfstandig thuis en bepaalt ook je eigen werktijden. Stoppen en starten kan altijd. Als webcamgirl werk toch niets voor jou is dan kan je ten allen tijde opzeggen door je account te verwijderen, of door simpelweg niet meer in te loggen.

Ik wil webcamgirl worden – welke spullen heb ik nodig?

De enige spullen die je nodig hebt voor webcammen zijn een pc/laptop, een goede webcam (HD resolutie en geluid) en internet. Verder zijn er geen investeringen nodig. Hierdoor is webcamgirl worden geschikt voor iedereen – het kost nagenoeg niets. Als je deze spullen hebt en je bent aangemeld als webcamgirl is het mogelijk om op ieder moment van de dag bereikbaar te zijn om te chatten met bezoekers. Naast de basis webcam spullen kopen veel modellen een paar sexy lingerie setjes om het extra spannend te maken voor de webcam. Er zijn ook veel modellen die een seks-speeltje, zoals een dildo, gebruiken tijdens het webcammen – bezoekers zijn hier dol op want het geeft een hele spannende dimensie aan de webcamshow. Qua spullen kan je creatief zijn. Een tip die wij je kunnen geven is: kijk hoe andere webcamgirls (die al een tijdje werken als webcammodel) het doen… zo kan je als startend webcamgirl veel leren en je voordeel er mee doen! Lees hier meer over de benodigdheden van webcamwerk.

Flexibiliteit van webcamgirl thuiswerk

Als webcamgirl ben je volledig vrij om de inhoud van jouw webcam show te bepalen. Je kan kiezen om anoniem te webcammen door het dragen van een masker of je gezicht niet te tonen. Je gezicht niet tonen is een optie, maar heeft wel invloed op het aantal bezoekers dat je krijgt. De meeste webcambezoekers willen natuurlijk wel je gezicht zien, maar vaak willen zij ook ‘andere’ dingen zien. Het dragen van een masker achter de webcam wordt veel gedaan en kan ook spannend zijn voor je klanten! Als webcamgirl ben je helemaal vrij om te bepalen wat je laat zien en met wie je gaat webcammen of chatten. Zorg dat je een leuke, spannende webcamshow voorbereid en bouw je shows langzaam op – je hoeft niet gelijk bloot. Vergeet de lach op je gezicht niet en om vrolijk over te komen op de webcam – klanten komen voor een positieve ervaring met een leuke camgirl.

Voor wie is webcamgirl werk geschikt?

Als je denkt dat webcamgirl thuiswerk alleen is weggelegd voor beeldschone blonde kanjers van rond de 20 jaar jong heb je het helemaal mis! Live webcam bezoekers (voornamelijk heren) vinden het juist opwindend om te chatten met gewone, toegankelijke dames en koppels die bij hen in de straat zouden kunnen wonen. De ‘buurvrouw/vriendin’ types. Je hoeft geen super-model figuur te hebben om mee te doen. Er komen behoorlijk veel bezoekers op de webcamsex sites – en elke man zoekt weer zijn ‘smaak’ model. Op de webcamsites van Club Islive komen duizenden mannen (en vrouwen) die allemaal een andere typetje zoeken om mee te webcammen. Voor elk webcammodel zijn er genoeg klanten. Momenteel is er juist veel vraag naar sexy volslanke dames.

 

Trefwoorden voor deze pagina: thuis geld verdienen, webcamgirl werk, webcamgirl thuiswerk, erotisch thuiswerk als camgirl, camgirl werk