Wat verdient een camgirl?

Werken als camgirl is leuk en spannend met veel vrijheid, maar wat schuift het? Op het internet zijn verschillende webcam platformen te vinden waarop je kunt werken als camgirl, maar waar kan je het beste verdienen. Zijn er Nederlandse platformen die goed betalen? Lees verder om alles te lezen over wat een camgirl verdient.

De voordelen van een camgirl bijbaan zijn groot maar je vraagt je misschien nog af ‘wat kan ik verdienen als camgirl’ ? ‘waarom cammodel worden’?

Marloes Dekkers
Werken als camgirl is wel werken
Camgirl werk is geschikt voor dames die graag in de erotische industrie willen werken en verdienen. Je kunt als camgirl alleen werken, maar ook als koppel (v/v, v/m). Werken als koppel voor de webcam betaald ook lekker. Bij het werken als camgirl staat seks en erotiek centraal en wordt er geld verdient voor het vermaken van klanten via de live webcam en chat.

Wat verdient een camgirl
Erotisch webcammen betaald goed en er zijn genoeg camgirls die er rijk mee worden, maar het is geen ‘gratis geld’ onzin. Camgirls worden flink betaald, maar net als bij iedere soort werk moet er echt gewerkt worden wil je wat verdienen.

Hoeveel geld een camgirl kan verdienen met het werken achter de webcam lees je hier.

Camgirl werk – wat houdt het werk precies in?
Geld verdienen met webcamsex betekent het online vermaken van klanten met een geile, erotische show en chat waar ze lekker lang van willen genieten. Camgirls verdienen hun geld per minuut per klant, dus hoe langer een klant in de chatbox blijft hoe meer de camgirl verdient.

Diverse manieren om te verdienen
Als camgirl heb je de optie om op verschillende manieren en combinaties van manieren, geld te verdienen.

Variaties van manieren om te verdienen:

Geld verdienen met alleen chatten (is geheel anoniem)
Geld verdienen met live cammen (kan ook anoniem)
Geld verdienen met een combinatie van chatten en cammen
Geld verdienen met berichtjes sturen (is anoniem)
Geld verdienen met zelfgemaakte video- en fotomateriaal (online verkopen van seks- fotos en filmpjes)
Zo zie je dat werken als webcamgirl veel meer inhoudt dan alleen maar een beetje bloot voor de camera zitten. Geld verdienen met sex kan op verschillende, discrete en anonieme manieren. Camgirls hebben de optie om via diverse manieren te verdienen in de erotische webcamseks branche.

Geld verdienen met webcam
Webcam geld verdienen betaald het beste van alle manieren, omdat webcammen live entertainment is dat erg in trek is bij de bezoekers van de webcam girl sites. Klanten betalen graag om met een leuke dame of stelletje te webcammen.

Wat verdient een camgirl gemiddeld?
Misschien heb je interesse om te gaan werken als camgirl, maar zit je met de vraag ‘Hoeveel verdient een webcam model?’ – natuurlijk wil je weten wat je kunt verdienen voordat je dit werk gaat doen.

De verdiensten van camgirls worden per minuut berekend. Als je dus regelmatig online bent en gaat webcammen, veel uurtjes maakt op het chatplatform dan zou je zomaar 5000,- euro of meer per maand kunnen verdienen!

Het is een mooie maandsalaris, maar dat heb je niet zomaar even bij elkaar verdient. Verwacht niet dat je zonder werk of voldoende inzet dit soort bedragen weet te halen. Je moet er de nodige uurtjes investeren en er echt iets voor doen om dit te bereiken. Wij willen je geen valse illusies geven dat dit een ‘makkelijke snel rijk’ luizenbaan is, het is echt werk met echt goede verdiensten.

Camgirls die duizenden euro’s per maand willen verdienen, moeten zorgen dat ze vaak inloggen op het platform en veel minuten maken op de chat. Regelmatig online zijn en veel klanten weten te binden voor vaste stroom inkomsten elke maand.

Wat is het uurloon van een camgirl?
Er is geen vaste uurloon voor camgirls. De verdiensten worden op de meeste platformen per minuut berekend. De hoogte van verdiensten zijn op ieder platform anders, maar wij kunnen je wel een algemene indicatie geven over hoeveel camgirls verdienen.

Startende camgirls zonder ervaring of vaste klanten verdienen gemiddeld 20-25,- euro per uur. Dit is een ruwe indicatie, want voor ieder model zijn de bedragen weer anders en is afhankelijk van eigen inzet, enthousiasme en werk ethiek van het model zelf.

Wat zijn de camgirls verdiensten per minuut?
Als je concreet wil weten wat een camgirl verdient moet je kijken naar wat het webcamplatform (Islive, Xmodels, Chaturbate, LiveJasmin) per minuut uitbetaald aan haar modellen.

In dit overzicht laten wij zien wat je bij elk verschillend camgirl platform kan verdienen:

Verdiensten bij Club Islive
Islive webcam werk betaald rond de €0,88 per minuut. Maar dit bedrag kan hoger uitpakken. Lees verder voor alle details.

Op Islive kun je per bezoeker tot 88 ct per minuut (ruim € 52 per uur) verdienen. Islive maakt het ook mogelijk om met meerdere bezoekers tegelijk in de chatbox te hebben waardoor de verdiensten hoger op kunnen lopen. De opbrengst per enkele webcamchat bezoeker per minuut is € 0,20

Op het platform van Islive kun je als camgirl ook verdienen met berichtjes sturen. Via deze manier kun je dus naast het chatten en webcammen ook persoonlijke berichten ontvangen en versturen. De opbrengst per ontvangen bericht is € 0,20. Dit is een mooie manier om als je toch al bezig bent met cammen, nog meer te verdienen in dezelfde tijd.

Maar Islive laat het daar niet bij zitten. Er zijn nog meer manieren om wat extra’s te verdienen!

Verdien met fooitjes & Cybertoy tips
Als klanten deze functies gebruiken verdien jij minimaal € 0,20 per stuk.
Bezoekers kunnen je tips of cybertoy tips geven. Deze moet je zien als fooitje omdat ze jou leuk vinden en/of je interactieve speeltje willen bedienen. Bezoekers mogen je zoveel tips geven als ze willen. Dus als een bezoeker jou in 1 keer 600 credits tipt, dan verdien jij binnen 1 seconde € 2,- extra! Bezoekers hebben 3 mogelijkheden om te tippen: 60 cr = €0,20, 300 cr = €1,- en 600cr = €2,-.

1op1 VIP: € 0,80 per minuut
Als Islive camgirl heb jij de optie om de 1 op 1 VIP chat tijdens het cammen aan of uit te zetten. Kies jij om te VIP functie aan te zetten dan kunnen bezoekers een VIP chat bij je aanvragen. In een VIP chat verdien je minimaal het 4-voudige dan je normaal verdient, namelijk €0.80 per minuut.

Conclusie: Islive webcamsex werk betaald erg goed. Via het Islive platform kunnen webcamgirls uitstekend verdienen – op verschillende leuke manieren.

Verdiensten bij Xmodels
Verdiensten als cammodel bij Xmodels zijn ook goed, maar worden op een andere manier berekend. De verdiensten bij Xmodels zijn, net als bij Islive, erg goed te noemen.

Als beginnend camgirl bij Xmodels begin je met 25% van wat de klant betaald per minuut. Als voorbeeld: heb je de klant voor een tijdje in de chatbox en geven ze € 50,00 uit in die tijd, dan ontvang jij hier € 12,50 van.
Natuurlijk verdien je meer naarmate de klant een langere tijd doorbrengt in jouw chatbox.

Camgirl verdiensten berekend in staffels
De percentage van verdiensten begint op 25%, maar als jij veel klanten hebt gehad in een betaalperiode, dan krijg je telkens een hogere uitbetaling.

Voor de staffel verdiensten bij Xmodels hebben wij een tabel overzicht gemaakt om het overzichtelijk te maken.

Op Xmodels zijn er in totaal 8 levels van verdiensten, zie het tabel hieronder:

Level 1 0 tot 250 betaalde minuten 24,5%
Level 2 251 tot 1000 betaalde minuten 24,5%
Level 3 1001 tot 2000 betaalde minuten 25%
Level 4 2001 tot 3500 betaalde minuten 25,5%
Level 5 3501 tot 5000 betaalde minuten 26,5%
Level 6 5001 tot 6500 betaalde minuten 28%
Level 7 6501 tot 8000 betaalde minuten 36%
Level 8+ 8001 en meer betaalde minuten 46%
Voor de meeste camgirls wordt het pas echt interessant als je boven de 6500 minuten in een betaalperiode haalt. Een betaalperiode loopt van 1 – 15de of 16de – einde van de maand. Voor ieder camgirl is dit realistisch en goed haalbaar, mits je veel online bent en een grote groep vaste klanten weet op te bouwen.

Verschillende soorten chats op Xmodels
Op de site van Xmodels kan je kiezen uit drie verschillende soorten chats:

Gratis (free)chat: Dit is de chat waar je klanten probeert over te halen om privé (betaald) met jou te gaan chatten. Let wel op dat je niet naakt mag op de free chat. Een beetje bloot mag wel en is ook nodig om klanten te ‘lokken’ naar de privé chat. Wanneer je klanten krijgt via de free chat krijg je een hogere uitbetaling op het moment dat ze privé gaan. Laat de free chat je niet afschrikken doordat je er in eerste instantie niets aan verdient. Door hier klanten te verleiden om een betaalde chat in te gaan verdien je een hogere tarief dan normaal.

De groepschat: Klanten die hier met je chatten en cammen betalen er wel voor. Voor camgirls levert dit geld op. De naam zegt het al: in deze chat kunnen meerdere klanten tegelijk met jou webcam chatten. De verdiensten kunnen hierdoor snel oplopen want elke klant betaald per minuut voor deze mogelijkheid.

De privé chat: In deze chat kun je maar 1 bezoeker tegelijk hebben, maar zij betalen meer per minuut om alleen met jou te kunnen webcam chatten. Je verdient in een Privé chat 4x het standaard tarief als de klant uit de groepschat komt en 6x het standaard tarief als de klant uit de free chat komt.

De verdiensten op Chaturbate
Als camgirl kun je ook op Chaturbate uitstekende verdiensten maken. Het verdienmodel op Chaturbate is net wat anders dan dat op Club IsLive of Xmodels. Op Chaturbate worden camgirls betaald door middel van tokens.

Alle camgirls werken in de gratis chat, maar omdat Chaturbate een erg populaire website is met veel dagelijkse bezoekers, kiezen veel klanten voor een betaalde chat. Hierdoor is het mogelijk om erg veel geld te verdienen op deze website.

Er is, net als op Xmodels, een gratis chat waar je klanten kan overhalen om privé te gaan webcammen en er is ook een privé chat waar de klant per minuut betaald. Op beide chats kunnen klanten tokens als fooi geven voor het uitvoeren van geile opdrachten en spannende verzoekjes.

Opbrengsten van Private Shows
6 Tokens per Minute
12 Tokens per Minute
18 Tokens per Minute
30 Tokens per Minute
60 Tokens per Minute
90 Tokens per Minute
Elke maand extra geld verdienen
Chaturbate maakt het makkelijk om wat extra’s te verdienen. Elke maand verdeeld zij $11,000 of meer in prijzen. Elke model doet hier automatisch aan mee. Per uur kan elke camgirl iets extra’s verdienen, want Chaturbate geeft elk uur $10 prijs geld weg aan het topmodel van het uur en $5 naar de tweede plaats. Zo zijn er honderden modellen die elke maand in de prijzen vallen! Voor meer informatie over de verschillende prijzen die je kunt winnen kun je hier verder lezen.

Een top positie als camgirl
Op het moment dat je inschrijving als camgirl is goedgekeurd krijg je de status als ‘nieuw model’. Hierdoor kom je op veel paginas bovenaan staan. Je krijgt een prominente plek op de site, omdat je een nieuwe camgirl bent en je in het begin wel wat extra bezoekers kunt gebruiken.

Deze status heb je voor de eerste 7 dagen na het voor het eerst inloggen en is de perfecte manier om in het begin een aantal volgers en vaste klanten te binden. Na de 7 dagen verlies je de status als nieuw model, maar kan je een prominente plek behouden door veel te webcammen en minuten maken. Populaire modellen komen bovenaan te staan!

Chaturbate verdiensten per uur
Webcam girls die hoog vermeld worden op Chaturbate verdienen gemiddeld $100 per uur, maar er zijn genoeg webcamgirls (en webcam koppels) die 4x dit bedrag verdienen! Naast webcammen kan je ook verdienen met foto’s, video’s en andere producten te verkopen via de site. Het is snel bijverdienen en de dagelijkse verdiensten kunnen hoog oplopen!

Op Chaturbate ontvang je tokens als fooi en per minuut in de privé chat. Elke token staat ongeveer gelijk aan $0.05 cent. Als jouw inkomsten boven de 1000 tokens ($50) uitkomt kun je deze laten uitbetalen. Betalingen gebeuren 2x per maand.

Verdiensten bij LiveJasmin
Het platform het Amerikaanse Livejasmin is in 2001 opgericht en snel uitgegroeid tot de grootste webcam platform in de wereld. Leuk om te weten, maar wat verdient een camgirl op de site van LiveJasmin?

Reken uit je winst op Live Jasmin
Nieuwsgierig naar wat je op LiveJasmin kan verdienen? Gebruik de onderstaande calculator om uit te rekenen wat jij kunt maken.

Hoe hoog zijn de betaling percentages bij Livejasmin
LiveJasmin pakt het weer anders aan dan de voorheen genoemde platformen. Camgirls krijgen hier de optie om het standaard minuuttarief zelf in te stellen tussen de $1,99 en $4,99. Je hebt dus zelf direct invloed over wat klanten klanten betalen om privé met jou te chatten. Het is belangrijk te begrijpen dat het minuuttarief het bedrag is wat de klant totaal betaald. Het aandeel voor de camgirl is vanaf 30% van dit tarief.

Het percentage is gekoppeld aan verschillende niveaus. Als je een druk bezochte camgirl bent kom je in een hoger niveau en verdien je een hoger percentage.

Bij Livejasmin heb je de mogelijkheid tot 80% van het minuut bedrag te verdienen. Een camgirl werkend voor LiveJasmin verdient gemiddeld $700 per week, een topmodel zit aan de $2200 per week. Dit zijn gemiddelde bedragen. Verdiensten worden voor een groot deel bepaald door je inzet en juiste motivatie!

Naast het geven van privé shows kun je je maandelijkse inkomsten verhogen met andere verdienopties die LiveJasmin beschikbaar maakt.

Alle camgirls maken kans op mooie geldprijzen
Net als Chaturbate geeft LiveJasmin ook prijzengeld weg onder de camgirls. Door het LiveJasmin AWARDS spel kunnen de top 100-200 webcamgirls elke dag een beloning winnen. Klanten kunnen stemmen op cam girls die zij vinden dat ze het verdienen. Hoe meer stemmen hoe meer kansen. Er zijn extraatjes van $100 en een top beloning van $1000 voor de topmodellen van de week! Naast het prijzengeld kunnen camgirls ook bijverdienen voor berichten, snapshots, video`s en audio tijdens het webcammen. Genoeg opties voor iedere camgirl die er werkt.

Wat verdienen de top camgirls?
Verdien een webcammodel echt zoveel geld? De webcamsites schrijven in grote letters dat camgirls grote bedragen kunnen verdienen, maar is dit de waarheid? Kan je als camgirl realistisch duizenden euro’s per maand verdienen of is dit een ‘lokkertje’ om je over te halen om aan te melden?

Zoals je kunt lezen kunnen grootverdieners in de webcam model wereld behoorlijke bedragen verdienen. Het grotendeel van de topverdieners werken fulltime als camgirl en zetten zit volledig in voor het werk. Zij zijn regelmatig online en chatten met veel klanten waardoor ze een grote, vaste klantenkring hebben. Voor iedere camgirl is het mogelijk om duizend(en) euro’s per week te verdienen.

Is er een maximum bedrag dat je mag verdienen?
Zit je vast aan een bepaald bedrag per maand dat je mag verdienen en niet meer? Nee, bij elke webcam bedrijf of platform kan je letterlijk ongelimiteerd verdienen. Of je nou 1000,- euro per maand verdient of 10,000,- euro of meer per maand, het maakt voor het webcam bedrijf niet uit. Vergeet niet dat het bedrijf zelf ook verdienen aan elke minuut dat jij chat met een klant. Het enige wat je tegenhoudt om de grote verdiensten te maken is je eigen inzet en de juiste motivatie.

Geld verdienen met chatten is eenvoudig thuiswerk
Ja het is eenvoudig werk maar het is niet makkelijk verdienen. Het webcammen op zich is niet moeilijk en elke vrouw kan het. De truc zit hem erin hoe je overkomt op de webcam en omgaat met klanten. Heb je een vlotte babbel? Kan je goed luisteren naar de wensen van klanten? Kom je spontaan over en kan je een sexy show neerzetten? Dit zijn eigenschappen en vaardigheden die je nodig hebt in deze branche.

Staar niet blind op het geld. Kies het juiste platform
Als je kiest voor een baan als camgirl doe je dat voornamelijk voor het geld, maar laat dat jou keuze voor webcamplatform niet bepalen. Schrijf je in bij meerdere platformen, werk daar een tijdje en kijk hoe het bevalt.
Ervaar op elke platform hoe het is om daar te werken, of je voldoende klanten krijgt, hoe de helpdesk is, hoe de uitbetalingen gaan en ook of je daar goed verdient.

Alvorens te bepalen waar je vast gaat werken, stel jezelf de volgende vragen:

Hoe werkt dat met de verdiensten?
Kan ik alleen geld verdienen met webcammen of zijn er meerdere mogelijkheden?
Kun je direct als camgirl aan de slag of moet je heel lang wachten om geaccepteerd te worden?
Vind je het leuk om daar te werken (leuke gasten)?
Wat zijn de gemiddelde verdiensten van camgirls op het platform?
Kun je goed omgaan met het platform en de techniek. Werkt het intuïtief?
Heeft het platform een goede (Nederlands sprekende) helpdesk die 24 uur per dag beschikbaar is? Helpen ze je ook echt?
Is Engels geen probleem voor jou en kan je op een internationaal webcam platform werken?
Tips om als camgirl je inkomsten te verhogen
Ieder camgirl die voor het eerst online aan de slag gaat heeft een steile leercurve. In het begin is alles toch nieuw en moet je de fijne kneepjes van het vak leren. Hier geven wij een aantal top tips die je kunnen helpen om meer/sneller te verdienen.

Gebruik deze tips om je inkomsten op te krikken
Probeer meerdere platforms uit. Wij raden je aan om in eerste instantie gewoon alle platforms te proberen. Ervaar welk platform jij het prettigst vindt en waar jij het meest verdient.
Werk voor meerdere platforms tegelijk. Met een snelle computer en internetverbinding is het mogelijk om via meerdere platformen tegelijk te werken. Hierdoor heb je een grotere klantenbereik dan door jezelf te beperken tot een enkele site. Gebruik Splitcam software om je webcam uit te zenden op de verschillende platformen. Handige, gratis software die je daarvoor kunt gebruiken heet ManyCam of typ ‘splitcam software’ in Google en je krijgt meerdere pakketten die je kunt proberen.
Werk harder en vaker dan de andere modellen. Op de meeste sites werken honderden modellen – je kunt ze zien als concurrentie waar je tegenop moet boksen. Kom gewoon vaker online dan de andere modellen en laat je gezicht vaak zien zodat klanten je goed ‘leren kennen’ en sneller geneigd zijn om met jou te gaan webcammen en niet een van de andere dames.
Hoe meer uren je werkt, hoe meer je verdient. Een uurtje langer werken achter de webcam per dag kan een groot verschil maken voor je inkomsten op langere termijn
Vaker en langer werken zorgt voor meer klanten en meer vaste klanten. Het opbouwen van een vaste groep klanten kan wonderen doen voor je verdiensten
Besteed tijd en aandacht aan je camgirl-profiel pagina. Zorg voor veel tekst, foto’s en zelfs enkele geile filmpjes. Op je profiel kunnen klanten zien waarom het aantrekkelijk is om met jou te webcammen. Veel modellen laten deze cruciale pagina leeg en missen daardoor veel klanten en lopen geld mis!
Houdt voor jezelf bij welke dagen en tijden je werkt en hoeveel je in die tijden verdient hebt. De genoteerde informatie kan je veel inzicht geven in wat de beste dagen en tijden zijn om te werken.
Werk voor webcam websites waar je het beste kunt verdienen. Zorg dat je ‘uurloon’ ongeveer uit komt tussen de 20,- en 25,- euro per uur of wat voor jou een goed bedrag is en doe het niet voor minder.
Gebruik een goede HD webcam met geluid zodat klanten alles perfect kunnen zien en horen. Je loopt klanten mis als je verouderde apparatuur gebruikt met slecht beeldkwaliteit
Werk in een sfeervolle, aantrekkelijke ruimte met leuke accessoires. Een werkplek waar je zelf prettig in werkt en dat er leuk uitziet voor klanten
Gebruik make-up (rode lippenstift werkt erg goed!), seksspeeltjes en andere accessoires tijdens het webcammen met klanten. Maak je show spannend, geil en interactief voor je klanten zodat ze lang in op de chat blijven!
Tijdens het webcammen kan je seks filmpjes maken die je zelf online kunt gebruiken ter promotie of zelfs kunt verkopen via het platform
Promoot je eigen profiel pagina op een blog, sociale media of je eigen website.
Conclusies en samenvatting mbt de verdiensten van camgirls
Bij de meeste internationale webcam platforms kunnen bezoekers gratis je chatroom in (je verdient met fooi en privé shows)
Bij de Nederlandse Islive kunnen klanten alleen webcammen als ze betalen (geen gratis shows)
Soms lijkt het dat de opbrengsten per minuut aan de lage kant is, maar vergeet niet dat je vaak meerdere klanten op de chat hebt, waardoor je 4x of meer verdient
Webcamgirls die hun uiterlijk mee hebben en klanten lekker weten te vermaken kunnen gerust $50.000 tot $100.000 per jaar verdienen op de internationale sites
De top camgirls, met het meeste succes verdienen $50.000 per maand of meer!
Hoe meer je werkt hoe hoger de inkomsten. Hoeveel uur per week je werkt heeft invloed op je totale inkomsten
Internationale webcam seks sites betalen over het algemeen meer dan Nederlandse sites
Het voordeel van internationale platforms is dat er veel meer vaste bezoekers komen en daardoor meer potentiële klanten
Een nadeel van het werken op een internationale webcamsite is dat je daar meer concurrentie hebt. Het is lastiger om daar goed te verdienen als je geen super sexy type bent
De beste verdiensten zijn te behalen met live webcammen, ontvangen van fooien en het geven van privé shows
Uitbetalingen gebeuren vaak meerdere keren per maand
Bij de internationale platforms is laten uitbetalen op je bankrekening niet mogelijk. Vaak moet je hier kiezen voor een speciale kaart, zoals Paxum
Modellen die actief zijn met promoten, op de beste tijden werken en goed klanten aan zich kunnen binden, verdienen het beste
Veelgestelde vragen over camgirl opbrengsten
Hieronder kun je de veelgestelde vragen (en antwoorden) lezen over het werken als camgirl en vooral alles omtrent de verdiensten en inkomsten van camgirls.

Top webcammodellen op het platform van Club Islive, een grote Nederlandse platform, verdienen 6000,- euro of meer per maand

In het algemeen verdienen modellen erg goed. Vanaf 25,- euro per uur is haalbaar. De verdiensten zijn voor ieder model weer anders

Camgirls die fulltime (40 uur in de week) werken kunnen per maand gemiddeld zo’n €5400,- verdienen. Dit is afhankelijk van inzet

Met enkele uurtjes per week werken zijn de verdiensten lager. Camgirls die parttime werken verdienen gemiddeld €20,- tot €25,- per uur, maar vaak ook meer

Er is geen maximaal bedrag. Bij alle webcam platformen kun je ongelimiteerd verdienen. Hoe meer je werkt hoe hoger jou inkomsten – er is geen limiet!

Camgirls die alleen werken verdienen in het algemeen een stuk minder dan stellen die samen achter de webcam werken. Veel mannen cammen graag met een koppel

De top 3 webcamgirls op Islive verdienen: €8.174,- €6.051,- en €5.979,-
Dit waren de hoogste inkomens op Islive in 2019

Webcammodellen (m/v) verdienen per minuut, per klant. Dat geld voor zowel vrouwen als mannen die als webcammodel werken. Vrouwen verdienen in het algemeen meer, omdat ze meer bezoekers krijgen in hun chatbox.

Naast verdienen met de webcam kan je ook chatten, berichten sturen en foto’s verkopen om geld te verdienen

Beide webcam platformen betalen goed, maar Xmodels betaald haar camgirls iets meer dan Islive NL

Ja dat kan. Webcammen is één van de verdien-mogelijkheden die ook vanuit buiten Nederland gedaan kan worden. Overal waar je een goede internetverbinding hebt, kun je werken

Als internationaal webcamgirl kun je meer verdienen dan enkel werken voor een Nederlandse chatplatform

Mannen krijgen in het algemeen minder bezoekers op de chat. Dat betekent dat de verdiensten van een webcammen lager uitpakken dan dat van vrouwen die werken als camgirl

Ja, als camgirl geniet je van online inkomsten en werk je zelfstandig. Camgirls zijn zelf verantwoordelijk voor het opgeven van verdiensten en het afdragen van wettelijke belastingen

Dat valt niet in het algemeen te zeggen, vooral ook omdat smaken verschillen: niet alle bezoekers zijn op zoek naar hetzelfde. Je lichaamstype en uiterlijk is niet alles bepalend voor je succes

Op alle platformen kun je in jouw account, real-time, zien hoeveel je verdiend hebt. Alle statistieken transparant en inzichtelijk. Het is zo makkelijk bijhouden wanneer en hoeveel je verdiend hebt

Bij Club Islive en de meeste andere platformen heb je de mogelijkheid om 3x per maand uitbetaald te worden

Je kunt er voor kiezen om uitbetalingen via ePayService te ontvangen. Met ePayService heb je de optie een pinpas (kies de optie “Order physical card”) aan te vragen. ePayService wordt momenteel alleen bij Chaturbate (chatplatform in de VS) ondersteunt

Paxum betaal accounts dienen als een goede, anonieme manier om je verdiensten op te ontvangen. Paxum is geen Europees bedrijf. De Nederlandse Belastingdienst zal een Paxum account zo goed als niet controleren. Pas na het overschrijven van je verdiensten naar een Nederlandse bankrekening zou de Belasting dat in kunnen zien

Webcammen moet je zeker niet zwart gaan doen. Zolang je je inkomsten netjes opgeeft bij je jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting dan is dit type werk volledig wit en legaal

Op de site van de Belastingdienst kun je hier precieze informatie over vinden, maar in veel gevallen mag je een bedrag (tot €4.287) per jaar bijverdienen zonder dat dat invloed heeft op je uitkering

Aanmelden

Marloes de Vries | Amsterdam | NL
Tel: +31-23-7519818
Email: [email protected]
Website: www.webcamgirlworden.nl

Made with ‌

Landing Page Software