thuiswerken-als-webcamgirl-islive

De definitie van een webcamgirl, volgens Wikipedia: “Een webcamgirl of webcammeisje is een meestal jonge vrouw of koppel die via een webcam op het internet erotische handelingen bij zichzelf verricht, om degenen die haar bekijken seksueel genot toe te dienen. De camgirl werkt in veel gevallen in een studio voor een website die meer van deze meisjes in dienst heeft.

De klant kan meestal grawebcamgirl-werk-achter-de-webcam-thuistis inloggen en met zo’n meisje chatten, aangezien de webcam in de meeste gevallen verbonden is met een chatbox. Vaak zijn er ook andere klanten aanwezig in zo’n chatbox, daarom doet de webcamgirl alleen seksuele handelingen, wanneer zij alleen is met de klant. Een klant kan meestal een account aanmaken en hierin geld storten om privé met het meisje te zijn. Zo’n account heet wel een virtual wallet. In de privésituatie vervult het meisje (of stel) de wensen van de klant. Overigens zijn er steeds meer webcamgirls die thuiswerken en niet via een studio. ”

Dat is de standaard definitie van wat webcamgirl werk is. Natuurlijk richt je zelf je werkzaamheden in – ieder webcamgirl pakt het op haar eigen manier aan. Niets is verplicht achter de webcam en het werken als webcamgirl is geheel vrijblijvend. Je zit ook niet aan een contract vast, dus dat houd in dat je ten alle tijden kan stoppen met werken als webcamgirl. Sommige modellen schrijven zich in als webcamgirl en komen er snel achter dat deze vorm van (erotisch) thuiswerk toch niets voor hun is. Andere meiden gaan meteen aan de slag en genieten van het werken als webcamgirl. Het is niet een typisch baantje dat iedereen zomaar gaat doen. De meeste modellen die kiezen om webcamgirl te worden, hebben al gelijk zin in erotiek en de wijze waarop je snel kunt verdienen op eenvoudige wijze. Thuis kun je op het webcamsex platform inloggen en direct al chatten met bezoekers op de website. Zodra je ingelogd bent gaat jou modellenprofiel pagina op ‘aanwezig’ staan en kunnen klanten bij jou chatbox inbellen voor webcamsex. Het draait overigens niet bij alle klanten alleen om sex en porno – vaak komen klanten gewoon even kletsen met een leuke dame. Zij betalen voor de aandacht en vermaak. Als je in staat bent om klanten lekker te vermaken met een show en chat dan zul je het erg goed doen als webcamgirl.

Handige linkjes:
– Voorbeeld van een webcamgirl profielpagina camgirl ‘Mesnice’
– Een top webcammodel bij ClubIslive

 

……………………………….

Trefwoorden: definitie webcamgirl, wat is een camgirl, wat is webcamwerk, webcamgirl worden, geld verdienen met webcammen, webcam werk online, beroep als webcamgirl, werken als webcamgirl, ervaring als webcamgirl, waar werken als camgirl, seks werk, bijverdienen met webcam werk vanuit huis, webcamgirl verdiensten, hoeveel verdienen als camgirl, webcangirls gezocht