Deze “Tips voor webcamgirls” pagina kan je gebruiken om meer geld te verdienen als webcamgirl, maar ook om je werk achter de camera zo leuk mogelijk te maken. De belangrijkste tips en trucs zetten wij hier voor je  op een rijtje. Webcamgirl tips en tricks zijn diverse aanwijzingen en adviezen waar je zeker wat aan zult hebben als webcammodel. Op deze pagina verzamelen wij ook informatie over diverse onderwerpen die je tegen kan komen als je webcam model bent of wilt worden. Hier volgen de beste tips voor webcam modellen.

Schrijf je in als webcamgirl bij meerdere websites

Als webcamgirl hoef je niet te beperken tot 1 webcamsite – je kunt aan het werk op veel verschillende webcamsex websites. Het is wel aan te raden om na te gaan hoeveel de webcamsite per minuut/per klant betaald. Niet alle websites betalen evenveel. Elke webcamsite heeft een ander verdien-model of verschillende verdien opties. Het aantal bezoekers de webcamsite heeft is ook belangrijk – populaire, bekende sekssites, zoals ClubIslive en LiveJasmin trekken veel bezoekers en dat betekend goede verdiensten voor de webcamgirls die daar werken! Soms is het zo dat de verdiensten per minuut wat lager zijn – maar wordt dit weer goed gemaakt met het aantal bezoekers dat de site trekt. Op de meeste webcamsex sites kan je echter goed geld verdienen. Wij raden ieder model aan om zich aan te melden bij de grootste webcamsex sites in Nederland en Amerika. Hieronder zie je een lijstje met de grootse webcam sites.

Gebruik Splitcam software om nog meer omzet te maken

Het levert meer geld op als je tegelijk gaat werken bij meerdere chat sites in plaats van wachten op bezoekers op een enkele site. Door zg. Splitcam software te gebruiken wordt dit mogelijk gemaakt en kun je meer klanten ontvangen op de chat. Dit betekend extra inkomsten maken. Splitcammen als webcamgirl is daarom zeker aan te raden! Als jij van plan bent om op meerdere webcam sites te gaan werken moet je er wel rekening mee houden dat je de extra klanten wel kan ‘managen’. Er komen veel meer klanten op je af vergeleken met op een enkele site te werken – dit moet je wel aan kunnen. Je wil natuurlijk klanten niet teleurstellen of weigeren door de drukte op je chatbox! Dit zijn natuurlijk luxe-problemen en werken op meerdere platformen tegelijk is zeker een aanrader.

Gebruik seksspeeltjes tijdens webcam sekschatten

Welke webcamgirl wil er nou niet meer verdienen? Natuurlijk doe je er alles aan om meer inkomsten te maken in dezelfde tijd. Meer verdienen met webcam werk kan door een aantal seksspeeltjes aan te schaffen en die te gebruiken tijdens het webcammen. Mannen zijn dol op meiden met seksspeeltjes en het maakt het webcam werk een stuk dynamischer! Het is dus niet alleen leuk voor jou, maar zeker ook voor de klanten die komen kijken. Je webcam show wordt er een stuk spannender van en je zult sneller en meer klanten krijgen in je chatbox. De klanten die met je gaan webcammen zullen hierdoor ook langer blijven en dat betekent meer verdiensten maken. In de toekomst zullen wij hier een artikelen publiceren dat gaat over welke speeltjes het beste zijn om te gebruiken tijdens webcamsex.

Als stelletje gaan webcammen – koppels doen het goed!

Webcammen als stel kan wonderen doen voor de omzet. Je kunt natuurlijk alleen als man of vrouw aan het werk gaan, echter als man alleen zul je waarschijnlijk niet zo veel verdienen. Vrouwen alleen verdienen erg goed, maar koppels voor de webcam doen het bijzonder goed. Als stel kun je een spannende, afwisselende show geven met veel extra dynamiek vergeleken met een model in haar eentje. Door samen te werken, zijn een stuk hogere verdiensten mogelijk, omdat er veel meer bezoekers op af komen en langer blijven tijdens de show. Je kunt kiezen om als man en vrouw te gaan webcammen of als twee vriendinnen samen! Trio’s zijn er maar weinig dus dat is ook een optie om je te onderscheiden van alle andere modellen.

Fulltime of parttime werken als webcammodel

Modellen die fulltime werken als webcam model verdienen natuurlijk meer dan modellen die dit werk parttime doen.De meeste webcammodellen beginnen als parttime en als het goed gaat lopen kiezen om meer uurtjes te maken en soms fulltime te gaan werken. Als je parttime werkt en niet veel uurtjes maakt is het werk relatief eenvoudig qua papierwerk (belasting regelen ed.). Er komt meer bij kijken als je fulltime aan het werk gaat als webcam girl. Als je kiest om full-time te werken als webcamgirl moet je een aantal dingen regelen, zoals je inschrijven bij de Kamer van Koophandel, inschrijven als ondernemer en bij de Belastingdienst. Het is dan ook aan te raden om een goede boekhouder in dienst te nemen die je advies kan geven over alle aftrekposten en diverse belastingregelingen. Dit soort werk moet je overlaten aan de professionals en bespaart je veel koppijn! Verder zijn er nog een aantal onderwerpen waar je als fulltime webcam model mee te maken krijgt, zoals het starten van je eigen bedrijf, inschrijven als eenmanszaak en algemene boekhouding.

Je webcamprofiel is de belangrijkste pagina – gebruik je beste foto’s

Hoe meer klanten je hebt hoe meer je verdient. Elke webcamgirl wil er natuurlijk voor zorgen dat er zo veel mogelijk klanten in hun chatbox komen. Je profielpagina is de pagina waar klanten belanden om een overzicht van je te krijgen. Het is jouw kans om een goede eerste indrukken achter de laten. Wij raden je aan om veel tijd te besteden aan je profiel. Zet er veel spannende, sexy foto’s op en zelfs een paar amateur filmpjes. Gebruik je beste foto’s en filmpjes hiervoor. Hierdoor krijgen potentiële klanten een goede indruk van wat hun te wachten staat als ze met jou gaan webcammen. De energie die je in je webcamprofiel steekt betaald zich later dubbel en dwars terug doordat je veel meer klanten krijgt!

Je eigen amateur erotische foto’s en films verkopen

Met webcammen, sekschatten en bellen kan je veel geld verdienen, maar je kunt ook bijverdienen met je eigen foto’s en filmpjes verkopen. Dit is een mooie, makkelijk en passieve manier om nog meer geld te verdienen naast je webcam werk. Als je toch al geld verdient als webcam model kan je makkelijk wat verkopen. Klanten zijn geil als ze de website komen bezoeken en willen altijd meer zien. Er is veel vraag naar dit soort materiaal en je kunt er wat centjes aan over houden! De verkoop van erotisch materiaal gaat 24 uur per dag door en je hoeft er verder niets voor te doen. Zelfs voor het maken van de foto’s en het filmmateriaal hoef je niet zo veel tijd kwijt te zijn als je al webcam model bent. Veel webcam modellen pakken deze verdiensten er bij omdat ze toch al bezig zijn met (webcam)filmpjes maken.

Werk alleen bij grootte betrouwbare webcamsex sites

werken op clubisliveClubIslive – De nummer 1 van Nederland betreffende webcamseks, dit platform is een goed uitgangspunt om veel te verdienen als webcammodel. Islive is een Nederlandse webcamsex website waar je veel geld kunt verdienen met erotisch thuiswerk (voor dames, heren en koppels). Veel Nederlandse en Europese webcammodellen werken hier. Goede verdiensten die altijd netjes op tijd betaald worden. Verschillende verdien-opties, verdien met bellen, webcammen en chatten. Begin direct met geld verdienen via je webcam, telefoon en/of met berichten sturen. Veilig en betrouwbaar en bestaat al sinds 2003!

 

Werken als camgirl op xmodelsXmodels – Xmodels (Xcams) is een groot webcamplatform in Europa. Dit platform heeft vele bezoekers, waardoor de inkomsten goed zijn. Doe mee met het beste platform in Europa. Het Xmodels live webcam platform staat op nummer 1 in Europa, dankzij honderden live webcam sites: Jouw garantie voor een massa bezoekers en veel verdiensten, Een professioneel en veilig platform, Een betrouwbare partner, Hoge uitbetalingen voor webcamgirls en webcamkoppels, Snelle en regelmatige uitbetalingen

Trefwoorden: tips voor webcammodellen, webcammodel werk, geld te verdienen, aan de slag als webcam model, goed geld verdienen, webcammodel inkomsten, splitcammen webcammodel programma, Splitcammen als webcamgirl, splitcam software, splitcammen met split webcam software, webcam account, Seksspeeltjes en webcamseks,chatroom, seksspeeltjes en webcamseks, sextoys, meer verdienen, stel voor geld, webcammen als stel, fulltime werken als webcam model, bijverdienen met webcam werk, erotisch fotograaf webcam girl, geld verdienen als webcam model, webcamshows, erotische foto’s en films verkopen