Dames en Koppels

Thuiswerken achter de webcam

Vergeet alle andere banen in de erotiek maar, webcammen betaald het best is is makkelijk bijverdienen thuis.

Op deze pagina kun je alles lezen over het werk van een webcamgirl. Op onze website is veel informatie te vinden over hoe het werk van een camgirl er aan toe gaat, waar je kunt aanmelden, de redenen waarom webcamgirl werk zo aantrekkelijk is en hoe je meer kunt verdienen als webcammodel.

Dit is informatie die je echt moet je weten als webcam girl. Door deze informatie goed door te lezen en deze tips te gebruiken loop je niet tegen problemen aan en loop je geen geld mis door onwetendheid!

Het werken als webcamgirl

Webcamgirl werk is spannend, goed betaald thuiswerk in de erotische sector. Het is een mooie manier om bijverdienste te maken via thuiswerk op de pc.

Webcamgirl thuiswerk doe je via een webcam-platform, zoals die van Club IsLive of Xmodels. Daar kan je inloggen om te starten met een webcam chat met een van de vele bezoekers op de webcamsex sites van IsLive.

Wat het werk precies inhoudt
Als camgirl staan deze dingen centraal in je werk:

Online cammen met (voornamelijk) mannen, maar ook koppels
Cam sex met klanten (erotische handelingen voor de webcam)
Het geven van een spetterende cam show
Camsex met geluid (met een microfoon aan zodat klanten je ook kunnen horen)
Webcam flirt met de mannen (chatten met webcam of zonder)
Sexchatten via de chat app op het platform (chatwerk kan met de webcam aan of uit)
Lekker cammen met gebruik van speeltjes, typetje spelen of rollenspel
Soms gratis websex om klanten over te halen naar de betaalde privé chat
Sexpraatjes (sexchatten) maken met bezoeker (soms komen ze ook voor een gezellig gesprek zonder het over seks te hebben)
Vanzelfsprekend draait het werk om seks en erotiek – daar komen bezoekers voor en klanten betalen graag voor een hete, interactieve webcamsessie met een leuke dame!

Webcam sex thuis, niet in een studio
Werken doe je vanaf huis uit. Je hoeft ook niet af te reizen naar een studio of werkgever, want werken doe je thuis op je laptop. Vanuit huis werk je op een plek waar je rustig en ongestoord kan webcammen. Een plek waar niemand zomaar even binnen komt wandelen, een plek waar jij je op je gemak voelt.

Veilig thuis werken, geen fysiek contact
Bij geen van de werkzaamheden heb je fysiek contact met een klant. Live contact met klanten is niet toegestaan door het platform, vanwege de veiligheid van modellen. Webcamgirl werk is niet zoals escort werk waar je de straat op moet of in een studio werkt. Webcammen doe je thuis en is veilig.

Verdien waar en wanneer het jou uitkomt
Verdienen met webcam werk kan je doen wanneer het jou uitkomt en is erg flexibel thuiswerk. Webcamgirl werk kan, als je je goed inzet, voor mooie inkomsten zorgen. Er zijn geen opstartkosten anders dan een paar basis spullen (pc en webcam) die je nodig hebt.

Beginnen is eenvoudig
De eerste stap is: zorg dat je jezelf aanmeldt bij een webcam site. Kies een site waar je betrouwbaar en eerlijk thuiswerk kan doen met de garantie dat je goed verdient en op tijd uitbetaald wordt.

Voor wie is webcamgirl werk geschikt?
Webcamgirl werk is een erotisch getinte job, dat alleen geschikt is voor volwassenen. Webcam model worden kan dus alleen maar vanaf 18 jaar en ouder. Elke meid/vrouw vanaf 18 jaar met een beetje enthousiasme en inzet kan webcamgirl worden en daarmee goed verdienen.

Niet alleen voor mooie, jonge meiden
Als je denkt dat webcamgirl thuiswerk alleen is weggelegd voor beeldschone blonde kanjers van rond de 20 jaar jong heb je het helemaal mis! Webcam bezoekers (voornamelijk mannen) vinden het juist opwindend om te chatten met gewone, toegankelijke dames en koppels die bij hen in de straat zouden kunnen wonen. De ‘buurvrouw/vriendin’ types.

Een perfect maatje 36 is geen vereiste!
Je hoeft geen super-model figuur te hebben om mee te doen. Er komen behoorlijk veel bezoekers op de webcamsex sites – en elke man zoekt weer zijn ‘smaak’ model. Op de webcam sites van Club Islive komen duizenden mannen (en vrouwen) die allemaal een andere typetje zoeken om mee te webcammen. Voor elk webcammodel zijn er genoeg klanten. Momenteel is er juist veel vraag naar sexy volslanke dames en koppels.

Punten voor geschiktheid van modellen
Ben jij geschikt als camgirl? Geld verdienen met cammen kan elke vrouw, maar dit zijn belangrijke punten om hierbij rekening te nemen:

Het werk is vooral geschikt voor leuke, vlotte ‘chatgrage’ dames en koppels
Je moet een beetje bloot voor de webcam durven (niet al te preuts zijn). Grenzen kunnen verleggen.
Samenwerken als stel kan ook (koppels sexcam is eg populier)
Je moet lekker spontaan kunnen chatten met webcam aan
Cammen voor geld alleen is geen goede motivatie, je moet het echt leuk vinden om erotisch bezig te zijn
Enthousiast zijn en vrolijk overkomen is belangrijk (ga niet chagrijnig voor de webcam zitten, dan verlies je klanten)
Chat erotisch om klanten lekker geil te verleiden (vlotte babbel)
Je bent een soort van erotisch verzorgster in de zin dat webcammen soms een ‘therapie sessie’ kan zijn voor klanten. Vaak wil de klant gewoon even contact met een dame waarmee het klikt
Als je wil verdienen met berichtjes sturen kan dat ook naast het cammen. Ben je in staat om snel te typen en geile berichtjes uitwisselen met klanten?
Een job als camgirl is niet veeleisend maar het moet je wel liggen
Je gezicht durven te laten zien (of juist onherkenbaar werken als camgirl, dat kan ook)
Waarom cammodel worden
De voordelen van webcamgirl worden zijn enorm. Natuurlijk staat het feit dat goede verdiensten mogelijk zijn helemaal bovenaan de lijst.

De top redenen om camgirl te worden
Je werkt voor jezelf, zelfstandig zonder baas
Sexcammen thuis. Geen reistijd, geen studio werk. Lekker relaxed thuiswerken en werken in je eigen omgeving
Veel verdienen als camgirl, maar het echte voordeel is dat er geen beperkingen zijn, geen grens op wat je kunt/mag verdienen
Webcam girl worden kan iedereen, geen speciale kennis of ervaring voor nodig.
Eenvoudig werk, zonder stress
Lekker de webcam flirt uithangen en leuke mannen ontmoeten
Eigen grenzen bepalen. Webcam sex op jouw manier
Vrijblijvend werk zonder verplichtingen of regeltjes waar je aan moet houden (wel binnen de wettelijke normen werken natuurlijk)
Als webcamgirl werk je zonder contract en kan je stoppen wanneer je wil (simpelweg niet meer inloggen op je account en deze wordt automatisch verwijderd)
Webcammodel thuiswerk is spannend om te doen. Voor veel meiden is het een hobby waar ze zelf ook van genieten
Werken als chat operator (zonder de camera aan) is ook mogelijk
Discreet en anoniem online werk
Werken als webcam performer kost je niets (geen of weinig opstartkosten)
Wat zijn de gemiddelde webcamgirl verdiensten?
Webcamgirl zijn kan heel lucratief uitpakken, het is goed betaald thuiswerk mits je het slim aanpakt en er echt werk van maakt. Een top-inzet betekend een top inkomen!

Maar, hoeveel verdient een camgirl nou echt?
Praten we over duizenden euro’s per maand of is dat zwaar overdreven?

25+ euro p/u haalbaar voor de meeste camgirls
Geld verdienen met in de sex chat branche betaald zo goed omdat het om erotiek gaat en klanten betalen daar graag voor. Camsex Nederland is erg in trek. De meeste camgirls die voor het eerst beginnen kunnen rekenen op een gemiddeld inkomen van 25,- euro per uur. Voor sommige is dit bedrag lager of hoger en hangt het af van hoe hard je werkt en hoe vaak je online bent. Per maand kun je realistisch 2000,- euro of meer verdienen als je een regelmatige cammer bent.

Snel bijverdienen is een voordeel
Vergeleken met andere vormen van thuiswerk, zoals inpakwerk of mailtjes beantwoorden, kun je met webcammen snel bijverdienen. Per uur verdien je zowiezo meer en dat betekent dat je sneller een hoog inkomen hebt verdient.

Gratis erotisch chatten?
Op sommige buitenlandse en internationale webcam platformen werken ze met een gratis chat waar klanten kennis kunnen maken met de modellen om vervolgens een privé chat (betaald) te doen. Wij raden je aan om hier niet van af te schrikken maar de ‘free chat’ juist te benutten om veel klanten te binden – laat ze zien wat ze krijgen als ze kiezen voor een private chat met jou!

Hoe kan ik webcamgirl worden?
Cam girl worden kan vanaf 18 jaar en is makkelijk online te regelen. Om te beginnen kies je eerst voor welke platform je wil werken. Je kunt ook bij meerdere tegelijk werken, maar in het begin is het handig om eerst bij een te beginnen. Als je een Nederlandse vrouw bent, raden wij Club Islive aan. Islive is het grootste, meest bekende chat platform van Nederland.

Deze 6 stappen volgen
Lees de informatie op onze website eerst door
Schrijf je in bij een bekend webcam platform: ClubIslive, Xmodels, Chaturbate of LiveJasmin
Vul in de nodige gegevens en stuur deze op
Wacht op de bevestiging in je e-mail om je account te activeren
Koop een goede HD webcam en andere benodigdheden
Log in op het platform met jou gegevens en begin een chat
Houd bij het aanmelden rekening met deze factoren
Betrouwbaarheid van de organisatie. Er zijn op het internet veel sites waar web cam girls kunnen aanmelden, maar niet alle sites zijn even betrouwbaar. Daar kun je beter niet voor gaan werken
Voor camgirl werk moet je een aantal persoonlijke gegevens invullen en opsturen, zoals je naam, bankrekening en een kopie van identificatie
Pas na het opsturen van de nodige gegevens wordt je account goedgekeurd. Daarna kan je direct online aan de slag
Alle inzendingen die je doet worden strikt vertrouwelijk behandeld. Jouw persoonlijke informatie wordt enkel voor administratieve doeleinden gebruikt. Webcambedrijven zijn verbonden aan privacywetten en gaan vertrouwelijk om met gegevens
Aanmelden kan meestal gewoon via een online formulier en is binnen een paar minuten geregeld
Het aanmelden als webcamgirl is bij alle webcambedrijven gratis. Je hoeft niet te betalen om camgirl te worden en er zijn geen kosten achteraf
Na het aanmelden ontvang je geen post thuis. Alle correspondentie gaat via het e-mailadres die je hiervoor hebt opgegeven
Waar aanmelden als webcamgirl?
Hieronder vermelden wij een aantal bekende websites waar het mogelijk is om je direct in te schrijven. Chatwerk kan je overal wel gaan doen maar dit zijn Nederlandse cam sites en internationale sites waar je vertrouwd kan werken en goed wordt betaald.

Werken bij Club islive (NL)
ClubIslive webcamsex heeft een goede reputatie in Nederland en daarbuiten. Islive bestaat al jaren en is zeer actief op de erotische markt. Er werken veel webcamgirls. Een echte aanrader, zeker voor Nederlandse camgirls en als je voor het eerst gaat cammen.

Werken bij Xmodels (EU)
Een echte topper op de markt van webcam-erotiek in Europa is het Xmodels platform. Xmodels heeft sites in verschillende talen en er komen dagelijks veel bezoekers. Islive en Xmodels hebben veel verschillende Nederlandse en Internationale sexcam sites waar veel klanten op af komen. Als Xmodels webcamgirl zit je hier nooit zonder klanten.

Werken bij Chaturbate (VS)
De site van Chaturbate is een site met heel veel actieve modellen. Chaturbate werkt met tokens die klanten als extra fooi kunnen uitdelen. Om de zo veel dagen zorgt Chaturbate voor leuke verdien-acties waar modellen aan mee kunnen doen om extra geld te winnen. Goede site voor te werken als je wat ervaring hebt.

Werken bij LiveJasmin (VS)
LiveJasmin is de grootste webcamseks site in Amerika dat vooral voor echte ‘modellen types’ is ingericht. Mooie dames met uitstraling moeten zich hier zeker aanmelden.

Waar log ik in om als camgirl mijn werk te starten?
Na het inschrijven als model kan je op het chat platform van het webcambedrijf waar je bent aangemeld (Islive, Xmodels, Chaturbate of LiveJasmin) inloggen om bij jouw profielpagina en account te komen. Alle gegevens hiervoor ontvang je na het aanmelden via email, na de activatie van je account.

Besteed aandacht aan het opzetten van een profiel pagina
Op jouw profielpagina kan je wat schrijven over jezelf, je kan er een aantal geile foto’s en filmpjes plaatsen en nog veel meer. Je profiel pagina krijgen klanten op de website te zien – ze maken hier de keus om wel of niet met jou te chatten. Het is belangrijk om hier wat tijd aan te besteden – het is gratis reclame voor jou. Met een goed opgezette webcam model profiel kan je rekenen op veel bezoekers!

Webcamgirl werk is geheel vrijblijvend
Als webcamgirl kan je op een geheel vrijblijvende en makkelijke manier vanuit huis geld verdienen. Je bent eigen baas en het webcam bedrijf legt je niets op. Achter de cam zijn er ook geen eisen of verwachtingen – jij bepaalt de inhoud van je webcam show en wat je zoal doet voor de webcam.

Niet gebonden aan een contract
Niets is verplicht en je ziet niet vast aan een arbeidscontract! Camgirls werken vanaf huis en bepalen hun eigen werktijden. Cammen voor geld doe je geheel op jou manier!

Wettelijke verplichtingen naleven
Achter de webcam kan je natuurlijk niet zomaar alles doen. De Nederlandse wetten zijn van kracht en die bepalen de dingen die je niet mag doen tijdens je show.

Stoppen als webcamgirl kan altijd
Stoppen en starten kan altijd, zonder opgave van reden. Als webcamgirl werk toch niets voor jou is dan kan je ten allen tijde opzeggen door je account te verwijderen, of door simpelweg niet meer in te loggen.

Als koppel werken voor de webcam
Erotisch cammen is niet alleen voor de dames die alleen werken, samen kun je ook aanmelden als koppeltje en er een echte show van maken. Dit kunnen twee vrouwen samen zijn of een man en vrouw samen. Houd bij het aanmelden rekening dat jullie beiden ingeschreven moeten zijn als je kiest om samen voor de camera te gaan.

Veel vraag naar erotisch koppel op de cam
Erotische stellen zijn erg in trek onder de bezoekers, juist omdat stellen er een fantastisch geile show van kunnen maken dat veel interactiever is dan een erotisch model alleen. Erowerk voor de cam is leuk werk voor stelletjes die graag met elkaar bezig zijn – het kan het seksleven ook een positieve stimulans geven. Webcammen is een prima sexjob voor koppels.

Anoniem werken als webcamgirl
Sommige modellen willen liever discreet en anoniem blijven wanneer ze webcammen. Anoniem cammen is mogelijk op de meeste grote platformen. Anoniem werken als camgirl kan door je gezicht niet te tonen, maar dit gaat ten koste van het aantal klanten die je kunt ontvangen, want de meeste klanten willen alles van je zien – ook je gezicht.

Als webcamgirl ben je volledig vrij om de inhoud van jouw webcam show te bepalen. Je kan kiezen om anoniem te webcammen door het dragen van een masker of je gezicht niet te tonen. Je gezicht niet tonen is een optie, maar heeft wel invloed op het aantal bezoekers dat je krijgt. De meeste webcam bezoekers willen natuurlijk wel je gezicht zien, maar vaak willen zij ook ‘andere’ dingen zien. Het dragen van een masker achter de webcam wordt veel gedaan en kan ook spannend zijn voor je klanten!

Onherkenbaar werken als camgirl
Sommige modellen komen echter nooit met hun volle gezicht in beeld en dat is prima, maar anoniem werken kan ook op andere manieren zoals het dragen van een spannende masker, pruik of make up om jezelf onherkenbaar te maken.

Bezoekers uit regio’s blokkeren
Als live webcamgirl wil je waarschijnlijk geen bekende tegenkomen op de chat. Op alle platformen is er een functie ingebouwd om bepaalde regio’s of landen te blokkeren. Mocht je geen bezoekers uit jouw woonomgeving tegen willen komen kan je gebruik maken van deze functionaliteit.

Welke spullen heb ik nodig voor mijn werk?
Voor een job als camgirl heb je het minimale nodig. Dure spullen zijn niet nodig en de meeste apparatuur heb je waarschijnlijk al in huis.

Basis benodigdheden webcammodel
De enige (basis) spullen die je nodig hebt voor webcammen zijn een pc/laptop, een goede webcam (HD resolutie en geluid) en wifi/internet. Verder zijn er geen investeringen nodig. Hierdoor is webcamgirl worden geschikt voor iedereen – het kost nagenoeg niets.

Heb je alles? Direct aan het werk online
Als je deze spullen hebt en je bent aangemeld als webcamgirl is het mogelijk om op ieder moment van de dag bereikbaar te zijn om te chatten met bezoekers.

Extraatjes kopen voor een spannende show
Naast de basis webcam spullen kopen veel modellen een paar sexy lingerie setjes om het extra spannend te maken voor de webcam.
Er zijn ook veel modellen die een seksspeeltje, zoals een dildo, gebruiken tijdens het webcammen – bezoekers zijn hier dol op want het geeft een hele spannende dimensie aan de webcamshow. Qua spullen kan je creatief zijn.

Afkijken, spieken bij andere modellen
Een tip die wij je kunnen geven is: kijk hoe andere webcamgirls (die al een tijdje in het vak zitten) het doen. Zo kan je als startend webcamgirl veel leren en je voordeel ermee doen!

Flexibiliteit van webcamgirl thuiswerk
Een voordeel van het werk is dat je het thuiswerken goed kan combineren met andere activiteiten in je dagelijks leven. Veel webcamgirls studeren nog en werken in de avonduren. Andere camgirls hebben een vaste baan elders en werken parttime om wat extra’s te verdienen. Misschien heb je een druk sociaal leven en wil je maar af en toe werken, dat is ook mogelijk. Bijverdienen thuis als webcamgirl is prima te combineren en je werkt op tijden die het beste voor jou uitkomen.

Je kunt webcam werk makkelijk combineren met een studie, vaste baan of druk sociaal leven.

Vrij en flexibel in je werk
Als webcamgirl ben je helemaal vrij om te bepalen wat je laat zien en met wie je gaat webcammen of chatten. Zorg dat je een leuke, spannende webcam show voorbereid en bouw je shows langzaam op – je hoeft niet gelijk bloot.

Ik ben man en wil graag cammer worden
Als gay webcam model kan je, net als de webcamdames, aan de slag achter de cam. Houdt er wel rekening mee dat mannen in het algemeen veel minder bezoekers krijgen op de chat. Er is gewoon niet zoveel vraag naar mannen die cammen. Als man kan je wel wat geld verdienen met chatten maar de meeste verdiensten gaan naar de webcamsex dames die er werken

Als man op andere manieren in de porno werken
Als man kan je beter geld verdienen met porno op andere manieren, zoals erotisch affiliate werk en het opzetten van je eigen webcamsex site of blog over erotiek. Mannen kunnen ook prima verdienen met de verkoop van amateur seksfilmpjes of fotomateriaal. Er zijn genoeg mogelijkheden om in de porno een start te maken, maar webcammen kan je beter overlaten aan de dames en stellen.

De nadelen werken als camgirl
Veel verdienen en relaxed thuiswerken als camgirl zijn grote voordelen van de job, maar wat zijn de nadelen omtrent werken als cammodel?

Net als bij iedere baan heb je naast voordelen ook nadelen die je goed moet overwegen bij de beslissing om camgirl te worden.

Enkele nadelen van webcamgirl worden zijn
Het werk is erotisch en je moet het wel leuk vinden om te doen. Niet iedereen vind naakt gaan voor de camera even leuk
Er is een kleine kans dat je herkent wordt door een bekende tijdens het webcammen. De kans is erg klein maar bestaat wel
Als je camgirl wordt heb je de kans dat jouw directe omgeving dit niet accepteert als een ‘normale baan’. Erg jammer maar er ligt nog een taboe op dit soort werk
Camgirl werk is zelfstandig werk. Je moet in staat zijn om jezelf aan te drijven om te werken. Niet iedereen is zo gedisciplineerd
Soms krijg je te maken met vervelende klanten tijdens het cammen. Klanten zonder respect die je liever niet op de chat hebt. Je kunt ze natuurlijk altijd wegklikken en blokkeren van de chat
Alles wat op het internet komt, zoals videobeelden en foto’s kunnen met een screenshot gekopieerd worden
Lees de ervaringen van camgirls
Het is informatief om te lezen hoe andere meiden dit werk ervaren, waar ze tegenaan lopen en wat het allemaal inhoud. Van de ervaringen van camgirls kan je veel lezen om je beslissing bij het zelf webcamgirl worden te helpen.

Webcamgirl ervaringen thuiswerk
Janice (34) “Prima verdiensten en makkelijk werk”

Hoi, Ik ben Janice en werk al een jaar als webcammodel. Overdag heb ik een vaste baan waar ik goed mee verdien, maar ik geef ook veel geld uit, vandaar dat ik ben gaan cammen. De verdiensten zijn erg goed, ook al doe ik dit werk parttime, ik heb genoeg geld om elke week leuke dingen te doen en houd ook nog genoeg over om te sparen. Het werk is niet moeilijk. Het is een kwestie van de webcam aanzetten en wachten totdat er klanten op de chat komen. Tijdens het webcammen chat en flirt ik een beetje met ze terwijl ik langzaam de show opvoer. Niet alles tegelijk uit, maar gewoon langzaam opbouwen. Werkt fantastisch en klanten komen er graag voor terug!

Lieke (22) “werken wanneer het mij uitkomt”

Overdag ben ik student, maar s’avonds ben ik camgirl. Sinds 5 maanden werk ik op Islive.nl als camgirl en het bevalt mij prima. Mijn studie kost veel tijd en daardoor heb ik geen tijd over voor een ‘reguliere baan’, maar gelukkig kan ik met webcammen werken wanneer het mij het beste uitkomt. Na mijn colleges, als ik weer thuis ben, chat ik meestal een paar uurtjes. Per week probeer ik iig ruim 8 uur te werken zodat ik goed kan verdienen, want het studentenleven is duur!

Sanne (19) “Mijn werk als camgirl is een hobby”

Erotisch cammen heb ik altijd al spannend gevonden en chatten deed ik vaak voor de lol, gratis. Nu, als webcamgirl, heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, maar ik doe het nog steeds voor de lol… en het geld natuurlijk. Vaak kom ik leuke jongens tegen op de chat waar het echt mee klikt, dat zijn leuke momenten en ik krijg er gewoon voor betaald! Ik kan het iedere meid aanraden om dit werk eens te proberen. Als het je niet bevalt kan je altijd stoppen, maar het is zeker de moeite waard.

Jasmijn (35) “Fulltime werken, uitstekend verdienen”

Niet veel dames werken fulltime als webcamgirl, maar ik wel! Vorig jaar was ik het helemaal zat mijn mijn vaste job. Ik had het gehad met mijn baas en mijn salaris was laag. Dat moest veranderen, dus ben ik de erotische branche ingegaan als camgirl. In het begin verdiende ik nog niet zoveel maar naar een tijdje volhouden ben ik steeds meer gaan verdienen. Nu verdien ik bijna het dubbele vergeleken met mijn oude salaris! Het is soms zwaar om dit werk fulltime te doen maar de verdiensten zijn het meer dan waard. Kan het elke vrouw aanraden.

Veelgestelde vragen
Hoeveel bijverdienen met zorgtoeslag?
Als je een uitkering hebt en bijverdient moet je goed informeren naar de regels die voor jouw persoonlijke situatie gelden. Er is geen standaard antwoord, voor iedereen is dit anders. In vele gevallen kun je een behoorlijk bedrag bijverdienen elk jaar zonder dat dit invloed heeft op je uitkering. Voor meer informatie raden wij je aan om bij de uitgever van de uitkering advies in te winnen.

Jasmin vs Islive, Welke is beter?
LiveJasmin en Club Islive zijn twee hele goede, gerenommeerde webcambedrijven met uitstekende chat platforms. Beide zijn ze even goed. Islive is een Nederlands bedrijf en Live Jasmin is meer gericht op de Amerikaanse markt. Als Nederlands model raden wij aan om in eerste instantie bij Islive te beginnen en later ook bij LiveJasmin aan te melden voor nog meer klanten.

Is cam girl worden discreet en privé?
Als camgirl kun je geheel anoniem werken. Je werk blijft discreet en privé. Online komen er geen persoonlijke details te staan. Wat bezoekers zien en lezen is de informatie jij zelf plaatst op je profielpagina. Niemand kan zien waar je woont of wat je echte naam is. Voor webcammen gebruik je een schuilnaam/modellen naam om anoniem te blijven.

Welke kosten hebben camgirls?
Haast geen kosten, anders dan kosten voor een internet abonnement, maar vaak heb je dit toch wel zonder je werk als camgirl. Naast internet is het misschien noodzakelijk om geld uit te geven voor goed apparatuur, zoals een HD webcam of een nieuwe computer. Voor dit werk is het niet noodzakelijk dat je de duurste spullen koopt, dat is niet nodig en kan ook pas als je eerst wat geld hebt verdient.

Kan ik verdienen met cam bellen?
Ja, naast alleen chatten of berichtjes sturen is kun je cam bellen. Bellen met klanten terwijl je live achter de webcam zit. Zo cam en chat je tegelijkertijd. Er zijn diverse manieren om geld te verdienen en sommige kan je zelfs combineren voor nog meer verdiensten.

Wat zijn twee dingen dat webcamgirls vaak vergeten?
Veel modellen zitten als een zoutzak of chagrijn achter de cam en vergeten een lach op te zetten, om lekker vrolijk en spontaan over te komen als ze klanten hebben. Vergeet de lach op je gezicht niet en om vrolijk over te komen op de webcam – klanten komen voor een positieve ervaring met een leuke camgirl. Dit kan je klanten kosten.

Een ander aspect van dit werk dat camgirls vergeten is het feit dat alles op het internet gekopieerd kan worden. Klanten kunnen stiekeme opnames maken tijdens het cammen.

Wat zijn top verdiensten camgirl?
De echte toppers, die fulltime achter de cam werken, kunnen 5000,- euro of meer verdienen. Behoorlijke bedragen en zeer realistisch haalbaar voor elk model die zich volledig inzet

Aanmelden

Werken en verdienen als webcam-stel.

Trefwoorden: thuiswerk voor dames en koppels, vacatures thuiswerk, goed betaald webcamgirl, seks thuis werk, erotisch thuiswerk, erotisch thuiswerk voor dames en koppels, vacatures thuiswerk, vlotte webcamgirls, webcamgirls gezocht, goed betaald erotisch thuiswerk, betaald webcammen, thuis werken als webcammodel, webcammodel werk, thuiswerken als erotisch model, erotiek thuiswerk, verdien online geld met erotisch thuiswerk, sexjobs, webcamgirls en koppels, thuiswerken in de erotiek, erotische thuiswerk vacatures, vrouwen en koppels, webcamgirl werk

Marloes de Vries | Amsterdam | NL
Tel: +31-23-7519818
Email: [email protected]
Website: www.webcamgirlworden.nl

Made with ‌

Drag & Drop Website Builder