verplicht-naakt-als-webcamgirl

Een veelgestelde vraag die wij via de website binnenkrijgen is: “Moet een webcamgirl altijd naakt zijn of kan ze haar kleren aanhouden tijdens het werk?” Naakt of niet naakt achter de webcam? Met webcamgirl werk mag je helemaal zelf bepalen! Gelukkig moet niets in de webcamsex branche – webcammen is vrijblijvend werk. Dit is wel een vraag die regelmatig gesteld wordt door nieuwe webcamgirls en webcamkoppels die overwegen om te gaan werken als model. Moet je nou altijd naakt zijn voor de webcam of mag je ook je kleren/lingerie aanhouden?

Sommige modellen vinden het pretiger om nooit hun kleren uit te trekken, maar dat gaat het doel een beetje voorbij. Deze preutse webcamdames vinden het wel leuk om met bezoekers (voornamelijk mannen) tegen betaling te chatten via de webcam, maar willen liever niet (helemaal) bloot voor de webcam te zitten. Deze dames vinden teasen en geil opwinden leuk, maar verder dan dat gaat het vaak niet. Kortom de vraag: als je webcamgirl werk gaat doen – naakt of niet naakt achter de webcam. Hoe weet je wanneer wel een wanneer niet? Wat zijn de regels voor webcamgirl werk? Als webcamgirl ben je helemaal niets verplicht – camgirl thuiswerk is 100% vrijblijvend en het model mag helemaal zelf bepalen wat de grenzen zijn wanneer ze werkt achter de webcam.

webcamgirl werk met kleren aan
webcamgirl werk met kleren aan

Als een camgirl het leuk vind om te gaan chatten met een dikke warme trui aan een joggingsbroek, dan is er geen regel die dit verbiedt.
Er zijn tevens modellen die in een boerka zitten (echt waar!). Er zijn ook genoeg webcam modellen die gewone kleren aan hebben, het maakt niet uit wat je aantrekt om te gaan cammen – het webcamplatform zal je er niet afgooien. Wat wel belangrijk is, is dat je daadwerkelijk achter de webcam zit – een webcam die aanstaat zonder iemand er achter werkt niet. Klanten zien graag het model als ze inbellen en niet een lege stoel!

Het gaat natuurlijk om webcamsex – klanten komen en betalen voor een hete webcamsex show en een geil gesprek met een leuk model. Bezoekers die bij jou in de chatbox komen hebben bepaalde verwachtingen en willen erotisch entertainment voor hen geld. Als je als model preuts bent en nooit wat laat zien zal je in het algemeen weinig verdienen als camgirl.

Webcammen kan ook zonder naakt
Webcammen kan ook zonder naakt

Sommige webcamcamdames zitten altijd lekker bloot voor de cam – niets is hun te gek! Er zijn ook dames die heel vaak (live) bezig zijn met echte webcamsex, waarbij een divers assortiment aan dildo’s, vibrators en andere exotische sexspeeltjes al op het bed liggen (of al in gebruik zijn genomen). Het voordeel van hoe deze camdames het aanpakken is dat als een klant in jouw chatbox komt kijken gelijk blijft hangen als ze het als geil ervaren. Wanneer een man een vrouw naakt ziet of live aan het seksen ziet gaat alle reden de duur uit en neemt de pik het over! Vooral als het een mooie dame is waar ze mee in contact komen.

Een gouden tip die wij ieder webcamgirl kunnen meegeven is: kies een prikkelende webcam snapshot (jouw profiel foto op de camsite) – het liefst naakt, zodat bezoekers eerder zullen klikken naar jouw webcamsex box.

Het nadeel van helemaal bloot gaan op de cam is dat er niets meer te raden overblijft – mannen willen graag dat de spanning wordt opgebouwd en dat het een uitdaging is om het model iets te laten zien. Mannen will wat zien, maar niet gelijk alles. Het is aan te raden om uitdagende kleding, bijvoorbeeld een spannend setje of sexy lingerie aan te doen – lekker pikant gekleed werkt meestal goed om klanten te trekken. Als mannen bij jou inloggen willen zij jou naakt zien en hopen dat je wat uittrekt. Zoals gezegd is het vooral een uitdaging voor de mannen om geklede vrouwen uit de kleren te kunnen krijgen. De uitdaging is even belangrijk als lekker bloot voor de heren. Klanten fantaseren er wat op los en bij de de mannen gaat er in hun hoofd om hoe jij eruit zou zien zonder kleding. Als jij voor een spannende webcamsex showtje kunt zorgen waarbij je niet gelijk alles open en bloot laat zien dan ga je het erg goed doen als webcamgirl! Echter moet je er te lang over doen met het ‘foreplay’, want je bent niet de enige webcam dame op de site en klanten kunnen met 1 druk op de knop doorklikken naar een ander model als ze verveeld raken.

Zonder je borsten of ander bloots te laten zien wordt het erg lastig om veel camminuten te verdienen – op deze manier kan een camdame ook geen vette maandsalaris verdienen.
De dames (en koppels) die goed verdienen met webcammen zijn dames die lekker en leuk kunnen chatten, er aantrekkelijk uitzien en een mooie lach en lekker lijf hebben. Kortom, een meid waar menig man verliefd op wordt! De mannen blijven hangen op de chat in de hoop toch wat te zien te krijgen of mogelijk de dame te versieren. Veel mannen blijven ook als ze denken dat een webcamchat kan leiden tot een echte sexdate. Als webcamgirl kan je deze info gebruiken om veel chat minuten te maken.

Webcamsite bezoekers komen in de meeste gevallen voor webcamsex – veel bloot, lekkers en sex! Alleen mooi voor de webcam zitten is in de meeste gevallen niet voldoende en na een flink aantal minuten chatten verwachten de meeste bezoekers toch wel wat meer dan alleen praten. Op zijn minst dat ze je naakte lichaam laat zien of een blote tiet. Klaar komen zit er voor de meeste mannen niet in als het alleen bij praten blijft.

Ons advies is: als je webcam girl bent, wordt er door de bezoeker verwacht dat je vroeg of laat ook naakt voor de cam te zien bent. Als je echt geld wilt verdienen met deze vorm van thuiswerk zal je ook bloot moeten tonen en er een echte beleving van moeten maken voor de klant. Er zijn maar weinig modellen die verdienen door dit niet te doen. Zit je op een chatbox waarin je alleen 1 op 1 kan, dan raden we je aan niet al direct naakt te gaan zitten. Zit jij op een webcamsex site waar continue nieuwe mensen in je chatbox kunnen komen, dan kan je niet voorkomen dat nieuwe bezoekers je gelijk naakt zien.

Trefwoorden: webcam show, webcam dames, webcamgirl show, webcam werk, webcamsex bezoekers, werken als webcamgirl, naakt als camgirl, naakte webcamgirl, moet je naakt, naakt werk, naakt webcammen, naakt chatten, bloot als camdame, bloot werken, webcamsex naakt, naakt thuiswerk, naakt baantje, naakt op de cam