eerste-ervaringen-als-webcam-model

Dit is een artikel geschreven door webcamgirl ‘Eva25’. Zij verteld over haar eerste ervaringen als webcam model op isLive.

Sinds ongeveer een paar maanden probeer ik bij te verdienen met webcammodellen-werk op het webcam platform van IsLive. In eerste instantie koos ik voor webcammen op het IsLive platform omdat zij ook de mogelijkheid had om bellen & beeldbellen met klanten. Daarnaast kon ik bij Islive ook allerlei extra verdien opties inschakelen. Het leek mij een prima keuze om als eerste keer aan de slag te gaan als webcamgirl.

Eerste keer inloggen als webcamgirl bij Islive

ervaringen-als-webcam-modelWebcammodellen werk bij Club Islive werkt heel eenvoudig, je hebt er geen technische kennis voor nodig. Als je ervaring hebt als camgirl is dat een pre, maar het is niet absoluut nodig. Ik had ook geen ervaring in de webcam sector of zo. Ik moet zeggen dat de eerste keer inloggen om te gaan chatten erg spannend was! Je weet niet exact wat je te wachten staat.

Hieronder leg ik kort uit wat je moet doen om in te loggen op het Islive webcamplatform:

  • Je logt in op de website van IsLive (na het aanmelden als webcamgirl krijg je een linkje via de email)
  • Je schakelt vervolgens de opties bellen en beeld-bellen in op je account (je kunt ook geld verdienen met o.a berichten sturen en filmpjes)
  • Na ongeveer 5-10 min gaat vaak al je telefoon of belt er een klant in op jou chatbox (hangt er van af hoeveel klanten op dat moment op de website zijn)
  • Meestal vraagt een webcam klant ook toegang tot je webcam via een inlogcode die je zelf aan de bezoeker doorgeeft (klanten betalen per minuut om met een model te chatten/cammen)

Dit zijn de stappen die je neemt om in te loggen en te werken. Helemaal niet moeilijk en iedereen kan het. Het mooie is dat je overal kunt werken – als je maar internet hebt!

Daar zat ik dan voor de eerste keer voor de webcam. Ineens ben je live voor je webcam met de klant die aan de andere kant meekijkt en precies ziet wat je op dat moment doet. Erg spannend allemaal en ik was het niet gewend. Als webcamg
irl kan je er voor kiezen om ook je geluid aan te zetten zodat de bezoeker alle achtergrondgeluiden kan horen, of je stem natuurlijk. Meestal zijn de gesprekken die je voert erotisch van aard want daar komen de mannen voor – erotisch vermaak en geile webcamdames! Nou, ik heb zelf ondervonden dat je je hierdoor erg ongemakkelijk kan voelen en de neiging hebt om het gesprek snel af te breken. Vooral als de klant je dingen vraagt te doen die over je eigen grens heengaat. Ik heb wat gelezen op het internet over andere camgirls en hoe die hier mee omgaan. Het advies die ik las was gewoon doorzetten en je eigen grenzen goed bewaken – je went er vanzelf aan. Niet alle webcamklanten zijn vervelend hoor, de meeste mannen die komen chatten zij in het algemeen leuk om mee te chatten – er zitten zelf genoeg knappe mannen tussen. Het is ook niet zo dat alle klanten meteen alles willen zien – het gaat niet altijd om bloot en seks, maar meer om de hele show en het opbouwen van de spanning.

Wat het webcammen bij Islive inhoud

In totaal heb ik nu al veel vinloggen-als-webcamgirl-bij-islivean dit soort erotische gesprekken gedaan. Sommige gesprekken met beeld en de webcam aan, andere gewoon via de chat of telefoon. Per klant kan ik gewoon kiezen wat en hoe ik dingen doe, webcammen is wat dat betreft erg vrijblijvend. In het begin had ik erg veel moeite om een klant lang aan de praat te houden aan de telefoon, maar ik heb geleerd dat met chatten en webcammen tegelijk dat veel beter gaat. De mannen willen je toch zien op de webcam. Mannen zijn visueel ingesteld, ze willen graag zien. Vrouwen zijn wat dat betreft toch heel anders. Ik pak het nu anders aan dan in het begin. Je moet er gewoon een leuke, sexy show geven en er echt wat moeite insteken om het de klant naar zijn zin te maken. Lekker veel vragen en kletsen helpt altijd en zorgt voor meer minuten. Lekker sexy en langzaam alles opbouwen voor de klant, zodat ze langer blijven en misschien ook nog een keertje terugkomen. Ik heb geprobeerd geile shows te geven zodat klanten ook nog een keertje bij mij terugkomen, want daar moet je het toch van hebben als camgirl. Top webcamgirls, de echte grootverdieners hebben een hele klantennetwerk opgebouwd (dit kost tijd). Hier verdienen de meiden erg goed aan! Ik moet eerlijk zeggen dat ik af en toe wel even spiek bij andere modellen op Islive hoe zij het aanpakken. Je kunt er veel van leren!

Werken op het webcamplatform van islive

Webcammen, chatten en ook de mogelijkheid om te verdienen met bellen maakt het voor mij een stuk makkelijker om geld te verdienen. Het webcammen op IsLive doe ik het liefst zonder dat m’n gezicht zichtbaar is op de webcam. Ik kies om onherkenbaar te webcammen, want mocht de gebruiker stiekem foto’s zitten te maken dan sta ik er niet met mijn gezicht op. Soms doe ik wel eens een pruik of masker (soms draag ik een leuke masker als onderdeel van mij show) op en ga ik wel met mijn gezicht op de webcam. Dit werkt ook heel goed en ik merk dat klanten dit ook wel spannend vinden! Ik vraag vaak aan een bezoeker of die zijn webcam ook aan wil zetten. Zo kan ik de klant ook zien en wat die allemaal doet tijdens het gesprek – wel zo fijn en het maakt het erg interactief. Mocht de klant rare dingen doen of foto’s gaan maken dan sluit ik de chatsessie snel af met een klik op de muis. Het is wel fijn want je kunt de chatsessie altijd direct stopzetten. Tevens gebruik ik nooit mijn eigen naam op de site maar een modellennaam ‘Eva25’. Ik heb die naam gekozen omdat het leuk klinkt en ik ben 25jr. Klanten kunnen het ook makkelijk onthouden (korte webcamgirl naam) als ze op de webcamsite komen. Eva is ook wel een sexy naam en het trekt ook meer bezoekers heb ik het idee. Het is kennelijk een naam die mannen geil vinden en dat werkt in mijn voordeel. Hoe meer klanten ik heb en hoe langer ze blijven chatten hoe meer ik verdien per maand!

Het Islive webcamgirl profiel pagina

Als je als webcamgirl aanmeld bij Islive krijg je een eigen pagina – een profiel pagina. Op je profiel kan je een korte omschrijving plaatsen, een aantal foto’s en zelfs je eigen seksfilmpjes als je daar voor kiest. Jou privé gegevens komen nooit op de site van Islive te staan. Hierdoor kan je anoniem en discreet werken. Wat op jou profiel komt te staan mag je geheel zelf bepalen. Schrijf er iets leuks en spannends en plaats er misschien een paar geile foto’s op. Je profiel is erg belangrijk want het is de eerste pagina die klanten zien als ze met jou willen gaan webcammen of chatten – eerste indrukken zijn belangrijk! Ik heb dit als eerste opgepakt na dat ik was ingeschreven bij IsLive. Gelijk heb ik mijn profiel goed opgezet met een klein verhaaltje over mijzelf en wat sexy foto’s – ik merk dat hierdoor veel meer mannen met mij komen chatten!

Kortste gesprek ooit op isLive

Van de week zat ik dus te webcammen toen er een bezoeker van rond de 50 op mijn profiel terecht kwam. Deze man begon al gelijk met allemaal dingen te eisen zoals trek je t-shirt eens uit en laat je ondergoed eens zien. Hij wilde gelijk al wat leuks zien! Dit soort bezoekers heb ik vaak gehad op mijn cam – dit is nou eenmaal zo in dit vak. De meeste klanten willen je gelijk topless voor de webcam en dan volgt als snel de volgende vraag van: mogen de rest van je kleren ook uit? Met deze klant was het dus niet anders en ik trek alles uit voor hem. Ik zat daar volledig naakt, zoals gevraagd en wat doet die eikel … gaat ie weg! Soms doe je moeite voor niets, maar vaak vind de klant het lekker wat ze zien en blijven ze langer dan 1 minuutje met je webcammen! Als camgirl is het de truc om klanten een hele show te geven, om hun echt te vermaken. Het gaat niet alleen om (digitaal) seks, maar om de hele beleving – klanten zoeken vaak ook een beetje contact met een leuk vrouwtje. Ik heb wel geleerd hoe je klanten het naar hun zin maakt en hun langer te laten blijven chatten. Werken als webcamgirl is niet alleen dom werk maar een hele kunst!

[divider_top]

Trefwoorden voor deze pagina: islive modellen werk, Club Islive modellen, ervaring als webcammodel, ervaringen als webcamgirl, camgirl ervaring, hoe is het webcammodel werk, ervaring met webcam werk, thuiswerk ervaringen, islive ervaringen, thuis verdienen ervaring, ervaring opdoen als webcamgirl, online modellen, islive model worden, Webcamsex en sexchat met Hollandse huisvrouwen, Belgische modellen, Werken bij isLive, Online aanmelden als isLive webcammodel, IsLive modellenwerk, webcam modellen bij Islive, erotisch webcammen, werken bij islive models, islive model worden ,thuiswerk modellen, werken op islive, werk als erotisch model, werken in de erotiek