webcamgirl-testimonial-over-cam-werk

Ik ben in eerste instantie begonnen als webcamgirl omdat ik snel geld nodig had. Ik had wel een baantje destijds – bij de supermarkt en bij het uitzendbureau, maar het was helemaal niets. Juist omdat ik wat meer geld nodig had (per uur) ben ik gaan zoeken naar een ander bijbaantje dat ik ook in mijn eigen tijd kon doen en vanuit huis. Op die manier ben ik eigenlijk begonnen als webcamgirl.

Mijn ervaringen als camgirl

Toen ik net was begonnen achter de cam kwam ik er al snel achter hoe gemakkelijk ik geld kon verdienen met een beetje flirten, webcammen en chatten – ik stond echt stom verbaasd en kon het eerst niet geloven dat het zo kon. Ik had het almijn ervaringen als camgirl op islivelemaal ook veel “erger” verwacht, maar de mannen in de chat vallen heel erg mee en soms zit er zelfs een echte leukerd tussen! Na een paar weekjes werken als webcamgirl kwam ik echt in het ritme en verdiende ik al aardig lekker! Ik heb geleerd dat je er wel tijd en energie in moet steken – net als bij andere baantjes komt het geld niet vanzelf, je moet er wel voor ‘werken’. In het begin was het ook effies wennen aan bloot gaan voor de webcam. Ik ben niet preuts of zo, maar het was allemaal wel heel spannend als andere mannen je bloot voor de webcam zien zitten. Je went er snel genoeg aan en als je er ook een leuke geile show van kan maken rolt het geld binnen.

De verdiensten is natuurlijk waar ik het voor doe, ik heb onderhand zoveel vaste bezoekers dat 2-3 uurtjes per dag genoeg is om er heel erg fijn van te kunnen leven. Ik geniet nu gewoon lekker van het leven en ga extra veel stappen. Het mooie van webcamwerk is natuurlijk dat je kiest wanneer je werkt en genoeg tijd overhoudt voor leuke dingen zoals shoppen en uitgaan! Ik kan het andere meiden dan ook zeker aanraden, je moet er alleen wel een beetje lef voor hebben en in het begin is het een beetje spannend.

Trefwoorden: werken als camgirl, ervaringen van webcamgirls, ervaringen met webcamsex werk, ervaringen met islive cams, islive webcambureau, waarom werken als islive webcamgirl, voordelen van webcamgirl thuiswerk, thuis verdienen als webcammodel, wat kan ik verdienen als camgirl, verdien als webcamdame, webcamdames gezocht, hoge verdiensten met webcam chatten, verdiensten met bellen via islive