flexibel-thuiswerk-voor-camgirls

Geen vaste werktijden en geen vaste werkdagen. Thuiswerken als webcamgirl is flexibel online werk en heb je geen verplichtingen. Wil je graag wat extra bijverdienen in je vrije uurtjes of zelfs een volledige maandloon via thuiswerken verdienen? Houd je van chatten en flirten met klanten online? Dan is thuiswerken als webcamgirl zeker iets om te overwegen.

Als live webcamgirl kan je op een flexibele, vrijblijvende manier geld verdienen. Alle werk doe je thuis online. Webcambedrijven betalen 2-3x per maand uit en na elk chatgesprek die je met klanten hebt zie je direct hoeveel je verdiend hebt. Alle verdiensten worden per minuut verrekend – hoe meer minuten je maakt hoe meer je verdient!

Makkelijk geld verdienen met chatten

Geld verdienen met leuke, geile gesprekken en webcammen met bezoekers kan je erg veel geld opleveren. Er zijn verschillende manieren om online verdiensten te maken. ZO kan je verdienen via de telefoon, webcam, email of sms berichtjes. Online kom je in contact met leuke mannen, koppels en dames die op zoek zijn naar erotisch vermaak. Deze chat gesprekken en webcamshows kan je zelf invullen – er zijn geen vaste regels mbt tot wat je moet doen. Hoe geiler hoe beter! Je kunt hier je eigen grenzen bepalen. Hoe langer je een klant kunt entertainen, hoe meer je zult verdienen.

Wat heb je nodig om te kunnen thuiswerken als webcamgirl?

Thuiswerken als webcamgirl - makkelijk en flexibel online werk
Thuiswerken als webcamgirl
Als je gaat werken als webcamgirl heb je een aantal basis spullen nodig. Als webcamgirl heb je natuurlijk een computer en webcam (eentje met microfoon en HD kwaliteit) nodig met een goede internetverbinding. Daarnaast is het handig als je ook een mobiele telefoon hebt om te gaan verdienen met berichtjes sturen. Daarnaast moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Verder is je uiterlijk, afkomst of geslacht. Voor webcamgirl werk heb je ook geen diploma of ervaring nodig – iedereen kan meedoen als model. Thuiswerken als webcamgirl is vooral geschikt voor leuke, vlotte types (dames en heren) die graag in de erotische branche willen werken en verdienen.

Jouw privacy en anonimiteit

Werken als webcamgirl kan geheel anoniem. Jou persoonlijke gegevens komen niet online te staan en bezoekers kunnen jou echte naam en woonplaats niet zien. Je mag zelf bepalen wat er op jou eigen profielpagina komt te staan. Als je kiest om te gaan werken als webcamgirl mag je thuiswerken onder een andere naam – een fictieve ‘modellennaam’. Veel modellen kiezen er voor om anoniem te webcammen door een pruik of een bril op te zetten. Op deze manier kan je onherkenbaar achter de webcam verschijnen. Je kunt er ook voor kiezen om niet met je gezicht in beeld te komen, dat is ook een optie. Jij bepaalt helemaal zelf wat je klanten van je te weten komen. Verder blijven alle privĂ© gegevens geheim. Webcambedrijven zijn hier erg nauwkeurig in en gaan hier vertrouwelijk mee om.

Werken wanneer het jou uitkomt

Je hebt geen contract en geen vaste werktijden. Webcammen werk is geheel vrijblijvend. Als model heb je dan ook geen vaste werktijden of een minimaal aantal uren dat je online moet zijn. Je kiest zelf wanneer je gaat werken en voor hoe lang je online blijft chatten. Je werkt niet in loondienst, maar als freelancer. Let wel op dat je zelf verantwoordelijk bent voor de afdracht van belasting. Helaas is dit ook bij webcamgirl thuiswerk het geval, er moet belasting betaald worden net als bij ieder andere job.