ervaringen-met-webcamgirl-werk

Ik had veel moeite om mijn rekeningen te betalen en wat geld over te houden voor leuke dingen doen. Ervaring als webcamgirl had ik eerst niet, maar nu verdien ik wat extra geld als webcamgirl. Ik geniet van het werk en zeker van die financiële ruimte die ik daardoor nu heb. Ik had geen idee dat je met webcam chatten zoveel geld kon verdienen, maar het werkt echt!

Werken als webcamgirl kan ik iedere dame aan raden! Het geld is goed en je hebt veel vrijheid in je tijd en wat je doet voor de webcam. Gewoon proberen en durf wat anders. Hier kan je alles lezen over mijn ervaringen als webcamgirl.

Mijn ervaring als webcamgirl

Elke dag maakte ik mij zorgen over geld en ik had allerlei financiële problemen. Het leven is nou eenmaal duur en rekeningen moeten betaald worden. Dat gelde dus ook voor mij.

Zoeken naar betrouwbaar (erotisch) thuiswerk

Ervaring als webcamgirl - webcamgirl thuiswerk
Ervaring met webcamgirl thuiswerk

Door mijn geldnood ben ik noodgedwongen op zoek gegaan naar een bijbaantje of vaste job. Ik zocht een online thuiswerk baantje dat goed zou betalen en kwam op een site over webcamgirl thuiswerk. Ik had alle andere vormen van thuiswerk al gezien, maar de meeste ‘reguliere’ thuiswerkbaantjes betaalde niet veel (niet genoeg om van rond te komen), waren saai en oogde niet erg betrouwbaar. Ik heb toen besloten om toch maar eens te gaan verdiepen in het werken als webcamgirl. Ik had al eerder wat erotisch dans-werk gedaan, dus webcammen paste wel bij mij!

Makkelijk beginnen als webcamgirl

Na het aanmelden als model kon ik vrijwel direct aan de slag. Het inschrijven ging erg makkelijk en alles ging via de email – erg handig maar ook lekker anoniem. Na het inschrijven als webcamgirl kon ik inloggen op mijn eigen modellen profielpagina – een pagina waar ik foto’s van mijzelf kon plaatsen, samen met een omschrijving. Het was duidelijk dat ik tijd en aandacht moest besteden aan het opzetten van mijn pagina, want hier komen de klanten als eerste kijken! Eerste indrukken zijn belangrijk, zeker omdat er zoveel meiden op de site werkten als webcamgirl. Binnen een dag of twee had ik alles geregeld – het aanmelden en het opzetten van mijn profiel. Ik kon aan de slag als webcamgirl!

Veel werk en goede verdiensten

Op de eerste dag dat ik ging werken als webcamgirl kreeg ik direct al veel bezoekers in mijn chatbox! Er komen voornamelijk mannen maar ik chat ook vaak met koppeltjes die het allemaal erg spannend vonden om een ‘online triootje’ te hebben. Er komen wel duizenden bezoekers op de webcamsite en veel komen dan op mijn profiel pagina kijken. Elke dag zijn er genoeg klanten en genoeg te verdienen. De meeste bezoekers zijn altijd erg vriendelijk en gewoon leuk om mee te chatten. Veel mannen zijn een beetje verlegen in het begin en dan help ik ze een beetje gerust te stellen. Er zitten ook foute gasten tussen mijn klanten maar die blokkeer ik snel zodat ze niet meer op mijn chatbox komen. Het mooie van webcam werk is dat je zelf kan bepalen met wie je gaat chatten en wat je doet voor de camera. Niets is verplicht! Ik zoek mijn eigen grenzen op en geniet ook echt als ik een leuke man op de chat heb!

De verdiensten die ik maakte in het begin, toen ik net begonnen was als webcamgirl, zijn niet te vergelijken met wat ik nu verdien. Elke maand verdien ik genoeg geld om de huur te betalen en spaar de rest voor leuke vakanties. Inmiddels heb ik alle rekeningen kunnen betalen en werk ik een stuk rustiger, zonder alle financiële problemen. Het werken als webcamgirl levert mij elke maand flink wat geld op en ik kan werken wanneer ik wil!

Ik hoop dat jullie wat hebben geleerd van mijn ervaring als webcamgirl. Een baantje als webcamgirl kan ik iedere dame (die van erotiek houd) zeker aanraden!

 

Ingrid (26) uit Amersfoort

………….
Trefwoorden: webcamgirl ervaringen gezocht, werken als webcamgirl, camgirl ervaring, ervaring opdoen als webcamgirl, wat is webcamgirl werk, werkt als camgirl, thuiswerk ervaring webcam, ervaringen webcammodellen, ervaringen webcammodel, webcamgirl worden, werk als webcammodel, islive review, werk ervaring islive, werk ervaring webcammodel, aanmaken van een account als webcamgirl, inschrijven webcamgirl, ervaring bij Xmodels