vereiste-webcamgirl-thuiswerken

Ben je benieuwd wat je nodig hebt om te beginnen met webcamgirl thuiswerk? Lees hier wat je nodig hebt voor webcam thuiswerk.

Bij regulier thuiswerk is het meestal zo dat alle materiaal wordt verzorgd door de werkgever en dat je daarna direct aan de slag kunt. Met webcam thuiswerk werkt dat net iets anders en dien je zelf zorg te dragen voor alle nodige apparatuur voor dat je aan het werk kunt. Als webcammodel heb je niet veel nodig maar er zijn enkele spullen die je nodig zult hebben om je werk goed te kunnen doen. In dit overzicht lees je alles over webcamgirl benodigdheden. Als je voldoet aan alle stappen kan je direct aan het werk met webcam girl thuiswerk. Als je alles hebt kun je hier makkelijk aanmelden als model en kan je al binnen 24 uur aan de slag. Voor webcamgirl werk geld wel dat het mag vanaf 18 jaar of ouder – het gaat tenslotte om licht erotisch werk. Klik hier om je aan te melden.

webcam thuiswerk vereisten en benodigdhedenOm goed te kunnen (thuis)werken als webcamgirl heb je de onderstaande items nodig:

– Een vaste PC of laptop. Een minimale vereiste voor dit werk een computer. Hoeft niet de aller duurste te zijn, maar wel een PC die goed werkt. Beschik je over een PC of laptop met Windows (of MAC)? Dan is deze stap al voldaan. Op de computer heb je een browser (Google Chrome/Firefox/Explorer) met minimaal Flash nodig om mee te doen als betaald webcam model.

– Een betrouwbare Internetverbinding. Minimaal 24/7 actieve connectie. De meeste providers zorgen voor doorlopend internet. Een betrouwbare internetverbinding is een must om mee te doen als webcam model. Doordat je internet hebt kan je op elk gewenst tijdstip inloggen om te kunnen chatten en webcammen.

– Een (HD) Webcam is een pre. Als webcammodel kan je niet deelnemen zonder beeld. Elk model moet een webcam hebben. Je computer kan een ingebouwde webcam hebben of je kunt een losse webcam kopen voor rond de 20 euro. Zorg wel dat je er eentje hebt die HD webcam beeld kan streamen. Laptops hebben vaak ingebouwde webcams zodat je direct aan de slag kunt.

– Motivatie, lef en een beetje pit! Als webcamgirl moet je er wel iets van maken. Somber achter de webcam zitten, omdat het moet, gaat niet werken. Klanten willen contact met een leuke, vrolijke meid met een beetje pit! Breng je eigen motivatie mee en durf er een pittige show van te maken! Als je deze tip aanneemt zul je snel goede resultaten zien (en meer inkomsten maken).

Webcambedrijven, zoals ClubIslive en Xmodels zoeken gemotiveerde mensen die lekker actief willen meedoen als webcam model! Als je zin hebt om thuis te werken en chatten leuk vindt is webcam werk zeker op jou lijf geschreven! Direct aan het werk als webcam-girl? Schrijf je hier in!