Benodigdheden

Webcamgirl benodigdheden – welke spullen heb je nodig?

starten zelfstandig webcamgirlOm goed te kunnen werken en verdienen als webcamgirl heb je een aantal spullen nodig. Natuurlijk, om te kunnen webcammen heb je een computer of laptop nodig met een webcam. Koop een goede kwaliteit HD webcam aan – liefst eentje met geluid, zodat webcamklanten jou ook kunnen horen. Naast een goede webcam heb je een snelle, betrouwbare internetverbinding nodig (liefst zonder datalimiet). Gelukkig heb je overal in Nederland snel internet, dus moet dat geen probleem zijn. Voor deze basis dingen dien je zelf voor te zorgen. De meeste mensen hebben deze spullen al en kunnen direct beginnen met webcamgirl werk. Kostbare investeringen zijn niet nodig!

Geen zorgen over de technische aspecten van webcamwerk

Je hoeft absoluut geen computerexpert te zijn om van het webcamgirl platform van IsLive gebruik te kunnen maken. Islive heeft het platform eenvoudig opgezet, zodat alle webcam modellen er makkelijk gebruik van kunnen maken. De bediening wordt als zeer simpel en transparant ervaren. Mocht je toch met (technische) vragen zitten, kun je altijd een beroep doen op het supportteam van IsLive of contact opnemen met het team via email op de website van Islive cams. Ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je in geval van problemen of vragen te assisteren. Het webcam platform is geschikt voor alle typen computers en webcams. Voor jou als webcamgirl is het simpelweg een kwestie van inloggen op je account van Islive en starten met webcam werk!

Overzicht van de dingen die je nodig hebt als webcamgirl

Om het makkelijk te maken noteren wij hier de dingen die je nodig hebt als camgirl. Een aantal dingen zijn optioneel, maar de basis dingen, zoals internet, goede webcam en een computer/laptop/tablet heb je natuurlijk echt nodig om te kunnen webcammen!

  • Computer of laptop (basis)
  • Goede kwaliteit webcam (basis)
  • Betrouwbare internetverbinding (basis)
  • Sexy lingerie en spannende outfits (optioneel)
  • Erotische speeltjes (optioneel)
  • Vlotte babbel (optioneel)
  • Vrije tijd om te cammen (basis)
  • Rustige plek om te kunnen cammen (basis)

Trefwoorden voor deze pagina: erotisch thuiswerk, geld te verdienen vanuit huis, geld bijverdienen,thuis werken als zelfstandige, webcam werk, webcamsex werk, webcamgirl werk, webcammodel werk, webcam model werk, camgirl werk, werken achter de cam,verdienen met chatten, webcamgirl worden,webcamdames, online werken thuis