Anoniem webcamgirl worden

Wil je niet herkent worden tijdens het webcammen? Dat is geen probleem want er zijn een aantal mogelijkheden om anoniem te werken als camgirl. Sommige modellen kiezen er voor om hun gezicht niet te tonen tijdens het webcammen, maar dit heeft een negatieve invloed op je omzet.

Andere modellen doen een pruik op of dragen een brilletje en make-up. Je kunt op diverse creatieve manieren zorgen dat je niet herkent wordt als webcamgirl. Vergeet niet dat de kans dat je een bekende tegenkomt is heel klein – de meeste modellen zitten hier niet mee en komen normaal voor de webcam verschijnen. Als webcamgirl gebruik je een schermnaam en nooit je echte naam – dit zorgt ervoor dat klanten nooit jouw echte naam kunnen weten. Webcammen werk is geheel vrijblijvend en dat betekent dat je zelf alles in de hand hebt en dat niets verplicht is als je gaat cammen. Modellen kunnen klanten wel of niet accepteren in de chat, dus je kiest met wie je gaat chatten. De meeste klanten zijn erg respectvol tegen de modellen, maar soms zitten er wat rare gasten die willen webcammen – die wijs je gewoon af. Je kunt ze ook compleet blokkeren van de chat.

Lijkt webcammen je leuk werk om te doen? Denk je dat je geschikt bent voor dit werk en heb je een uurtje per dag over om hier aan te besteden? Schrijf je direct in als model en start vandaag met geld verdienen in de erotiek.