webcambezoekers-trekken-op-chatbox-camgirl

Moet ik zelf zorgen voor bezoekers van mijn webcamshow? Wat kan ik als webcamgirl doen om meer bezoekers te trekken naar mijn profiel? Dit zijn belangrijke vragen die ieder webcammodel zich wel eens heeft afgevraagd. Het aantal bezoekers van jou webcamshow of chat bepaald direct hoeveel je gaat verdienen als webcamgirl. Sommige webcamgirls krijgen maar enkele klanten per dag die willen webcammen. Een paar bezoekers is niet genoeg om (goed) geld mee te verdienen. Om als webcamgirl rond te kunnen komen heb je meer (vaste) klanten nodig. Een uitzondering is als dit handje vol klanten ook vaste klanten zijn die regelmatig (lang) komen chatten. Voor de meeste webcamgirls gaat het om volume – hoeveel klanten komen op de website en hoeveel van de klanten komen daadwerkelijk inbellen.

Als webcamgirl hoef je hier in principe niets aan te doen. Het trekken van bezoekers en reclame maken voor de webcammeiden wordt verzorgt door het webcambureau. De grotere webcamsex platforms die goed verankerd zijn in de Nederlandse en Belgische markt maken hier echt werk van. Islive is een voorbeeld van een webcambureau die de marketing van de webcams groots en goed aanpakt. Webcamgirl bezoekers zijn hier erg veel, want isLive staat bekend als de grootste webcambedrijf in Nederland.

Voor isLive is promotie van de cams een belangrijke zaak, want zij verdienen pas als er veel mensen kommen webcammen op hun sites. Islive is een van de druk bezochtste webcamseks sites met een grote toestroom van klanten. Vaak zijn dit goed betalende klanten die lekker lang willen webcammen. Op deze manier verdienen de webcamgirls op isLive erg goed, want er zijn genoeg klanten.

Promotie van webcamgirl Bobbi Eden
Promotie van webcamgirl Bobbi Eden

Klanten komen opWebcamgirl bezoekers en promotie maken de site dmv allerlei banners en reclame die overal op het internet geplaatst zijn. Er zijn duizenden adult webmasters die een dagtaak maken van klanten trekken naar de webcams van Islive.

Als webcamgirl kan je zelf ook aan (extra) promotie doen. Je kan je eigen webcam profiel promoten, maar ook die van andere modellen. Hiervoor verdien je extra geld.

Hieronder sommen wij een aantal promotie tips op die je zelf zou kunnen toepassen om je inkomsten te verhogen:

  • Promoot je eigen profiel pagina op een twitter account (maak een gratis Twitter account met jou modellenaam)
  • Plaats gratis advertenties met een link naar jou profiel (bijvoorbeeld op Marktnet.nl of Speurders.nl)
  • Gebruik je Facebook pagina om jou webcam profiel te promoten
  • Maak zelf een website en promoot jezelf
  • Meld je aan als adult webmaster bij VPScash en richt een webcamsex site op
  • Zet een eigen blog op en schrijf over jezelf, je ervaringen als camgirl en promoot je cam
  • Plaats advertenties op Adwords met een linkje naar jou profiel
  • Deel je eigen web-link met andere via diverse social networks zoals Facebook en Twitter