Aanmelden als webcamgirl

Aanmelden en webcamgirl worden is makkelijk, gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en er zijn geen contractuele verplichtingen waar je rekening mee moet houden. Webcamgirl zijn betekend lekker vrijblijvend, online aan het werk. Om je direct aan te melden vul je hier het inschrijfformulier in.

Webcamgirl worden kan je vandaag, online regelen. Door je aan te melden als webcamgirl via het aanmeldformulier kun je vaak al binnen een dag of twee starten met geld verdienen. Dit is afhankelijk van hoe snel je alle benodigde informatie (identiteitsbewijs, bankrekening enz.) opstuurt. Na het opsturen van je aanmelding wordt deze gecontroleerd door het webcamplatform. Hierna krijg je een email met alle informatie over hoe je in kan loggen en starten met webcammen via jou eigen webcamgirl profielpagina (voorbeeld).

Persoonlijke gegevens bij het aanmelden

Bij het aanmelden als webcamgirl is het noodzakelijk om een aantal (persoonlijke) gegevens op te geven. Alles wat je opgeeft en instuurt wordt enkel en alleen gebruikt voor administratieve doeleinden. Deze gegevens worden niet gedeeld met andere bedrijven of instellingen. Webcamplatformen gaan erg nauwkeurig te werk en houden de privacy van modellen hoog in het vandaal.

De reden waarom je privé gegevens moet vestrekken is, omdat webcamplatformen er zeker van moeten zijn dat het model die zich aanmeld minstens 18 jaar is en een bankrekening hebben waarop ze de verdiensten kunnen overmaken. Webcambedrijven kunnen alleen uitbetalen op een rekening dat gekoppeld is aan de persoon die werkt. Verdiensten worden alleen uitgekeerd op de rekening van het model zelf – dit is om misbruik te voorkomen.

Welke gegevens moet ik opgeven?

  • Je volledige voor- en achter naam (Je echte naam, deze wordt niet online gebruikt!)
  • Je geboortedatum (Leeftijd van 18+ is een vereiste)
  • Een kopie van je ID (Paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs)
  • Een foto waarbij jij je ID in je hand hebt
  • Jouw privé e-mailadres
  • Een (Nederlandse) bankrekeningnummer die op jouw naam staat
  • Je huidige adresgegevens (er wordt geen post verzonden!)
  • Een non erotische foto voor je profiel (Administratie)
  • Een originele webcam schermnaam (deze krijgen klanten wel te zien, gebruik niet je echte naam maar kies een pakkende naam voor op je webcam profiel pagina)

Bij welke webcambedrijven kan ik het beste aanmelden als webcamgirl?

Op het internet zijn er veel verschillende webcambedrijven actief. Je kunt je bij alle bedrijven wel opgeven als webcamgirl, maar dat is niet verstandig! Ga niet zomaar ergens inschrijven.

Wij raden 4 top webcambedrijven aan die ruime tijd actief zijn op de markt van webcamseks, een zeer goede reputatie hebben en die modellen goed betalen. Dit zijn: Club Islive, Xmodels, Chaturbate en LiveJasmin.

Werken bij Islive.nl

Een Nederlands bedrijf dat koploper is op de erotische markt is Islive. Islive bestaat al jaren en is het bekendste webcamplatform in Nederland. Veel Nederlandse modellen, maar ook internationale modellen werken hier met veel plezier. Via het platform van Islive kun je als webcamgirl of webcam-koppel mooie verdiensten maken en op je gemak werken, wetend dat je voor een betrouwbaar webcam bedrijf werkt. Op Islive verdien je goed, omdat er veel aan promotie gedaan wordt en er veel bezoekers op de site komen. Dagelijks komen er duizenden klanten op zoek naar spanning en erotiek! Alle verdiensten die je op Islive maakt worden in euro’s uitgekeerd op je (Nederlandse) bankrekening. Islive heeft ook de optie om 3x per maand uitbetaald te worden, waardoor je altijd geld heb op je rekening. Zij hebben een goede helpdesk met supportmedewerkers die je altijd kunnen helpen als je er niet meer uitkomt en je kunt hier met alle vragen terecht. Sommige webcammodellen gaan liever anoniem webcammen – dit kan ook bij Islive. Je kunt als webcamgirl volledig onherkenbaar, zonder je gezicht in beeld aan de slag. Kortom: Een goed webcam bedrijf om je in te schrijven en voor te werken.

Werken op de site van Xmodels

Xmodels is een groot Europees webcamsex platform dat betrouwbaar erotisch thuiswerk biedt. Webcamgirl worden bij Xmodels is makkelijk online te regelen en kost je helemaal niets. Als je aan de slag gaat als Xmodels model kan je elke maand rekenen op goede verdiensten die meerdere keren per maand uitgekeerd kunnen worden. Xmodels maakt het mogelijk om goed te verdienen vanwege de tijd en geld die het bedrijf in marketing investeert. Er komen dagelijks vele bezoekers actief chatten op de site waardoor modellen nooit lang zonder klanten zitten! Bij Xmodels werken er veel verschillende type modellen – alle soorten en maten. Je hoeft echt geen perfecte maten te hebben om aangenomen te worden bij Xmodels. Iedereen, vanaf 18 jaar en ouder, kan werken bij Xmodels. De website van Xmodels is beschikbaar in maar liefst 15 talen, dit zorgt voor veel klanten ban over de hele wereld en betekend extra veel werk voor de camgirls die er werken. Er komen zeker meer klanten dan bekende Nederlandse camplatformen, zoals Islive. Xmodels heeft een hoog kwalitatief chat platform waardoor de klanten die er een bezoekje aan brengen ook langer blijven. Klanten die langer blijven op de chat zorgen ook gelijk voor meer inkomsten voor de dames. Xmodels bestaat al jaren en heeft in die tijd veel geïnvesteerd in het opzetten van een groot (internationaal) promotie netwerk en werkt nauw samen met veel grote partners (Xcams.com, Camspower en Webcamsex.nl) in de erotische sector. Aanmelden als Xmodels model kan je hier regelen.

Werk voor Chaturbate

Chaturbate is een webcam sexchat platform dat voornamelijk gericht is op de Amerikaanse markt maar ook heel veel internationale bezoekers trekt. Chaturbate is een populaire webcamsex website dat dagelijks duizenden bezoekers trekt. Chaturbate is een Internationale site waar dagelijkse vele mannen komen chatten met de leuke modellen op de site. Modellen met een beetje ervaring in de webcambranche kunnen hier prima werken en verdienen. Iedereen van 18+ kan zich vrijblijvend aanmelden. Chaturbate zoekt transseksuele, mannen, vrouwen en stellen die graag voor de webcam zitten en geile gesprekken willen houden met bezoekers. Als je dit wat lijkt is aanmelden bij Chaturbate zeker iets voor jou!

Thuiswerken op de site van LiveJasmin

Livejasmin is een ander groot webcamseks bedrijf in Amerika waar veel camgirls graag werken. Live Jasmin is in 2001 opgericht en uitgegroeid tot één van de grootste webcamplatforms in de wereld. Het is een betrouwbaar webcam chatplatform waar je als webcamgirl erg goed kunt verdienen. Goede verdiensten wordt mogelijk gemaakt door de groot aantal bezoekers die dagelijks de site gebruiken voor een hete webcam chat met een sexy model. Je hoeft niet in America te wonen om te kunnen werken voor Live Jasmin – er werken dames uit elke hoek van de wereld, ook heel veel Nederlandse modellen. Als je minstens 18 jaar bent en graag webcamgirl werk doet kan jij je eenvoudig online aanmelden bij Live Jasmin. De vraag naar Europese dames is groot en vooral Nederlandse dames zijn in trek bij de Amerikaanse mannen! Veel Nederlandse webcamgirls beginnen eerst bij Islive (Nederlandse site) en na een tijdje wat ervaring opgedaan te hebben gaan daarna aan het werk bij LiveJasmin. Sommige modellen gebruiken een Splitcam programmaatje en gaan op IsLive en LiveJasmin tegelijk werken voor extra inkomsten. Aanmelden bij Livejasmin als webcammodel kun je hier regelen.

Makkelijk te regelen en snel starten

Bij deze 4 pas genoemde webcambedrijven kun je makkelijk gratis online aanmelden en vrijwel direct starten als webcamgirl. Je kunt er altijd voor kiezen om je bij meerdere camplatformen in te schrijven om je inkomsten stroom te verhogen. Inschrijven op meerdere platformen is niet aan te raden als je een beginnend camgirl bent. De reden hiervoor is het feit dat je eerst moet leren hoe het webcammen in zijn werk gaat, leren hoe je met klanten omgaat en hoe het platform werkt.

Webcamgirl worden is makkelijk online te regelen, het is gratis en jou gegevens blijven privé. Jouw gegevens zijn nodig voor de administratie – wij behandelen alle gegevens vertrouwelijk en met discretie.


Trefwoorden: aanmelden als webcamgirl, inschrijven webcam platform, aanmelden webcammodel, privé gegevens, aanmelden als webcamgirl, aan te melden als webcamgirl, webcamgirl worden, webcam model worden, waar aanmelden, waar inschrijven, welke webcam platformen, ervaring als webcammodel, Nederlands webcam bedrijf, geld kunt verdienen is Islive, webcamsex bedrijven, webcammodel uitbetaling, webcam platform, anoniem webcammen, ervaring als webcam model, meer verdienen met splitcammen, werk bij Xmodels, camgirl worden bij Xmodels, onherkenbaar webcamgirl, anoniem camgirl worden, webcamplatform van Xmodels, Xmodels camplatform, internationale webcamsite, webcamseks bezoekers, ervaring met webcammen, inschrijven bij Chaturbate, webcam stellen, vrouwen webcammen, Chaturbate verdiensten, aanmelden bij Chaturbate, Livejasmin verdiensten, webcamplatform Amerika, als webcammodel werken, Livejasmin webcamplatform, beginner webcamgirl